A boldogság öt kulcsa - miket hagyjunk magunk mögött

Öt dolog, amit a boldog emberek soha nem csinálnak

Szerző: kvothe - 2019.02.28.

Ezek a dolgok nem jellemzők a boldog emberekre – ki érzi úgy, hogy változtatnia kellene ezek után?

A boldogság öt kulcsa - miket hagyjunk magunk mögött

Egy kis boldogság sokféle képpen elérhető. Egy viszonzott mosoly, egy ölelés, testmozgás, kikapcsolódás. Néha azonban ez nem elég, és lehet, hogy a meglévő szokásainkban van a hiba.

 

Nehéz azonban változtatni ezeken a dolgokon – a mindennapi életünkben szokásokká váltak, személyiségünk részét képezik, ezért az átalakulásunk nem feltétlenül történik majd egyik napról a másikra, de idővel észrevesszük majd magunkon, hogy sokkal kevesebb stresszt érzünk, és színesebbek a napjaink!

 

Ha a napod be van táblázva, akkor már az előtt érzed a stresszt, hogy kikeltél volna az ágyból. A vidámabb emberek tudnak nemet mondani az olyan dolgokra, amik nem esszenciálisak. Ennek az egyszerű oka az, hogy az ember feladatai könnyebben kezelhetők, ha van közöttük idő fellélegezni. Tény, hogy ez néha ahhoz vezethet, hogy lemaradunk bizonyos dolgokról, de a szervezetünk megköszöni majd, ha a saját érdekünkben magunkra is fordítunk egy kis időt.

 

… tudják, hogy mikor tartsanak szünetet

Ha a munkahelyen meg tudunk állni néha egy-egy percre, hogy szép nyugodtan mély levegőkkel lenyugtassuk magunkat, akkor már tettünk valamit annak érdekében, hogy boldogabbá válhassunk.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket