Hollywoodi izom-Miféle csodaszerek állnak rendelkezésre, ha a pénz nem akadály?

Hollywoodi izom-Miféle csodaszerek állnak rendelkezésre, ha a pénz nem akadály?

Szerző: mprof - 2013.12.16.

A Schwarzenegger és Stallone által megteremtett Hoollywoodi izomkultusz óta,ma már elvárás,hogy az akcióhősnek valamiféle izomzattal kell rendelkeznie.De vajon a két forgatás közötti időszak,mely lehet 1 év vagy pár hónap,elegendő idő-e ,hogy a főszereplők "segítség" nélkül ,hatalmas izom kolosszusok legyenek?!
 

A válasz , melyet sokan kétkedve fogadnak, IGEN! Lássuk,hogyan is.:
 
 
Hollywoodi izom-Miféle csodaszerek állnak rendelkezésre, ha a pénz nem akadály?

Ugye színészekről beszélünk,akiknek feladatuk,hogy megvalósítsák az általuk eljátszandó karaktert,tehát egy szerződés aláírásával elfogadják,hogy úgy is kell kinézniük,mint az alakítandó egyén.Mindenki tudna úgy kinézni,ha a napjai az edzés körül forogna és nem az átlag ember napi rutinja szerint élne.

Mivel több millió dolláros produkciókról és szereplőkről beszélünk, mindenki áldoz egy számukra megfizethető személyi edzőre aki tudja is miről van szó! Vagyis megéri a pénzét! Plusz ha teljesen felszerelt edzőterem van az otthonunkba.
Étkezésüket is teljesen erre alapozzák és itt se jelent problémát a szakács,dietetikus no meg persze a táplálék kiegészítők megfizetése.
Mivel jelen esetben igazi nagy karrieristákról beszélünk, nekik se céljuk,hogy pár rongyos dollárért oda legyen az egészségük és ezáltal az eddigi pályájuk,mit felépítettek.
Így kijelenthető,hogy nekik könnyebb elérniük a bivaly testet,de ők is ugyanazt az utat járják, mint bárki más!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket