Horgász világbajnokságon aranyérmesek lettek a magyarok

Elhozták a magyarok az aranyérmet a horgász világbajnokságról!

Szerző: vargazsanett - 2019.02.20.

Fantasztikus sikert ünnepelhetünk, hiszen a magyar horgászok lettek a világ legjobbjai! Elhozták az aranyérmet a horgász világbajnokságról! Ismét büszkék lehetünk!! :)

Horgász világbajnokságon aranyérmesek lettek a magyarok

A hétvégén órási sikerről számolt be a világsajtó! A Dél-Afrikában megrendezett horgász világbajnokságon egészen kiváló eredményt ért el a nemzeti feeder csapat.

 

Horgászni tanítjuk a világot!

 

Szombaton a női, vasárnap a férfi csapat szerzett világbajnoki címet feeder horgászatban, írja a Magyar Horgászszövetség Facebook-oldala.

 

A két fordulós versenyen a csapat több, mint 145 kg halat, – pontyot és amurt – fogva meggyőző fölénnyel nyerte meg a IX. Feeder Világbajnokságot. – mohosz.hu

 

A Dél-Afrikában tartott versenyen a csónakos pergetők ezüstérmet szereztek, a női válogatott pedig szombaton a második helyezett olasz, illetve a harmadik helyen végzett angol csapatot verve világbajnok lett. Vasárnap újabb győzelemnek örülhettek a feederek, ugyanis a férfiválogatott is aranyérmes lett.  A győzelem önfeledt pillanatait a következő oldalakon lévő videóban nézhetitek meg.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket