Horoszkóp 2020-ra

Rák

A Te évedet a pozitív látásmódod fogja megmenteni! Sajnos sokszor fogod hullámvölgyben érezni magadat, de erősnek kell lenned, hogy kimássz belőlük és újra talpra tudj állni! Járj nyitott szemmel és vedd észre a pozitív dolgokat is az életedben, ne csak a negatívakat! Főként a magánéleted lesz hullámzó, de aggodalomra semmi ok, mert igenis lesz fény az alagút végén! A munkádban nem kell jelentős változásokra számítanod, azonban, ha időről időre csempészel bele egy kis változatosságot, akkor akár 360 fokos fordulatot is vehet az életed! Csupa sikertörténet főszereplőjévé is válhatsz, ha elég bevállalós leszel!

 

Oroszlán

Az Oroszlánoknak nem kell óriási változásokra számítaniuk, szerencsére ők megússzák kisebb-nagyobb behatásokkal a 2020-as évet. Egyedül a párkapcsolatok terén következhetnek be jelentős változások, ugyanis a nyár következtével megromolhat a viszonyod a pároddal és az is lehet, hogy egy új jelentkező kerül a képbe. A szinglik számára is tartalmaz változást ez az időszak, mert belebonyolódhatnak egy olyan viszonyba, ami nem biztos, hogy jóra vezet.

 

A munkádban lesznek sikereid, azonban olykor hibákat is fogsz ejteni. De jó hír, hogy ha régóta forgatsz már valamit a fejedben, akkor most végre meg is tudod majd valósítani! Szinte megállíthatatlan leszel. Az év közepén pedig ebből kifolyólag akár nagyobb anyagi bevételhez is hozzájuthatsz, ha ügyesen forgatod a lapjaidat! 

 

Szűz

Azokra, akik már hosszú ideje élnek párkapcsolatban egy nagyon csodálatos időszak vár, amit a nyugalom, a szerelem és a kiegyensúlyozottság fog jellemezni. Ha fontolgatjátok a gyermekvállalást, a tavasz első hónapjában érdemes lesz próbálkoznotok! A szingliknek picit még várniuk kell, mert csak júniusban talál rájuk a szerelem.

 

A karrieredben sikerek várnak rád, de csak akkor, ha továbbra is ugyanolyan ésszerű és előrelátó döntéseket fogsz hozni, mint eddig. A legtöbb sikerélményed februárban lesz, az is lehet, hogy egy új álláson is elgondolkozol majd, azonban ezzel néhány hónapot még érdemes lesz várnod! Március - április környékén mindenképpen tölts ki néhány lottószelvényt mert, nagyobb értékű nyeremény vár rád! 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket