notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Horror kecske jár a Pilisben - rejtélyes kecske riogatja a túrázókat

hirdetes

A pilisi túrázókat egy rejtélyes horror kecske riogatja

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Pilisben több túrázó is nyilatkozott a horror kecskéről, aki hirtelen felbukkanásával riogatja az arra járókat. A rejtélyes káposztafalót már keresik nagy erőkkel, hogy nyáron a családok nyugodtan tudjanak majd arra sétálni.

Horror kecske jár a Pilisben - rejtélyes kecske riogatja a túrázókat

A Pest megyei Telki (Budakeszi járás) határában, rendkívüli dologra lettek figyelmesek a békés kirándulók.

 

 

A Telki környékén található Szarvas-szikla kedvelt kirándulóhely, éppen ezért nem újdonság a sok túrázó, kikapcsolódni vágyó ember itt. Igen ám, de úgy tűnik az erdő lakói nem túlzottan örülnek ennek, ugyanis „őrséget” állítottak a sziklához. Egy rejtélyes kecske riogatja az ártatlan bámészkodókat. Már több cikk is megjelent a „horrorkecskéről”, többen nyilatkozták, hogy látták és majd’ halálra rémültek. Sőt! Az ott fényképezkedők mögött minden fotón feltűnik a vérkecske valamilyen formában… Nagyon ijesztő lehet!

hirdetes

A Google segítségét hívva pedig már a térképen is megtalálható a vérkecske, ha utána nézünk a Szarvas-szikla Kilátóterasznak.

 

hirdetes

Mivel elég nagy port kavart az ijesztegető káposztafaló híre, természetesen a Pilisi Parkerdő Zrt. dolgozói is tudomást szereztek róla. A következőt mondták: „Próbálunk a nyomára akadni, de az erdőben ez nem egyszerű feladat – nyilatkozott Mészáros Péter, a társaság szóvivője. – Ha sikerül befogni, gondoskodunk arról, hogy megfelelő helyre kerüljön. Első körben a Budakeszi Vadasparkunkat próbáljuk megcélozni, ott helyeznénk el a kecskét. Azt nem tudjuk sajnos, hogy pontosan honnan jöhetett.

Mészáros Pétertől azt is megtudhattuk, hogy a kecske befogása azért is fontos -többek között- mivel nem egy olyan állatról van szó, melynek természetes élőhelye az erdő. Sokkal jobb lenne számára és a járókelők számára is, ha visszakerülne oda, ahonnan jött vagy a Vadaspark új tagjává válhatna. Egyébiránt az állat valószínűleg a környékbeli háztartásokból kóricálhatott el, de a gazdája még nem jelentette, hogy a megtalált jószágot visszavinné az otthonába.

Reméljük minél előbb a nyomára bukkannak, és az érkező jó időt félelemmentesen kihasználhatják a szabadba vágyó családok.

 

Fotó: MENAHEM KAHANA, www.timesofisrael.com/black-goat-to-thrive-again-in-israel/

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Okostelefon

Az utóbbi évek során rohamosan terjedtek az okostelefonok, amiket már szinte minden... Tovább

Út

Az út szót leggyakrabban két vagy több pontot összekövető vonalra használják, amelyeken... Tovább

Tovább a lexikonra
Humor Magyar Vicc