A legnagyobb horrorsztárok eredeti arcai

Így néznek ki a leghíresebb horrorkarakterek a való életben!

Szerző: kvothe - 2017.04.07.

Vajon milyen arcok rejtőznek a leghíresebb horroralakok álarcai mögött? Így néznek ki smink és jelmez nélkül a legemlékezetesebb szereplők kedvenc horrorfilmjeinkből!

A legnagyobb horrorsztárok eredeti arcai

A horrorfilmekben gyakran brutálisan eltorzítják a szereplőket a kívánt hatás elérése érdekében. Legyen szó sminkről, maszkról, vagy számítógépes effektekről, garantált, hogy nem ismernéd fel kedvenc horrorfilmed főgonoszát, még ha szembe is jönne veled az utcán. Legalább nem kell mindig a rajgongók után szaladniuk!

 

Az alábbiakban láthatjuk, hogy az elmúlt évtizedek legikonikusabb horrorgonoszait hétköznapi „bőrükben” – lássuk ki van a maszk mögött!

 

Daveigh Chase – Samara, A kör

 

A híres horrorfilmben egy meglehetősen csapzott kinézetű lány, Samara tartotta rettegésben a szereplőket és a nézőket egyaránt. A filmben egy elátkozott videokazetta megtekintése után az ember telefonhívást kap, amelyben egy ismeretlen arról értesíti, hogy 7 napja van hátra az életéből – egy héttel később a képen látható Samara megjelenik, és megöli az illetőt, aki látta a videót. A való életben azonban Daveigh Chase minden, csak nem rémisztő – épp ellenkezőleg. A 26 éves színésznőt már más filmekben is sorozatokban is láthattuk, mint például a Donnie Darkoban, vagy a Vészhelyzetben.

 

 

 

Ari Lehman – Jason Voorhees, Péntek 13

 

1980-ban készült el minden idők egyik legemlékezetesebb horroralkotása. Jason karaktere azóta számos filmben felbukkant már. Ari Lehman először 15 éves korában bújt Jason szerepébe – a színész-zeneszerző és előadóművész ugyan nem olyan híres, mint hagyatéka, illik tudni, hogy kinek köszönhetjük a 80-as évek rémálmait!

 

 

A következő oldalon folytatjuk!

Vadító verdák

Vadító nők

Vadító divat

Attól hogy férfiak vagyunk, és nem olvadunk el egy csillogó ékszer láttán, sőt még csak a különböző retikülök sem keltik fel az érdeklődésünket, még a magassarkúk után megfordulhatunk – illetve a vadító férfi divat is érdekelhet minket! Kövesd online férfi magazinunkkal a divatot!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket