Gyűrűs ujj hossza

Hosszabb gyűrűs ujjad van? Meglepő dolgot árul ez el rólad!

Szerző: vargazsanett - 2018.03.21.

Meglepő dolog derült ki azokról a férfiakról, akiknek a gyűrűs ujjuk hosszabb. Tudósok mutattak rá a tényre: a gyűrűs ujj hosszának köze van ahhoz, milyen nő áll majd melletted!

Gyűrűs ujj hossza

Uraim, ha úgy gondolják, hogy az álmaik hölgyének megtalálása a személyiségük, a külsejük és a sorsuk csodás keverékének köszönhető, akkor most itt az ideje ezt kicsit újragondolni. Egyes tudósok szerint az, hogy egy férfi kiket fog vonzani, már az anyaméhben előre meg van határozva és mindez a gyűrűs ujjal van összefüggésben. Lássuk mit árul el rólad a gyűrűs ujjad!

 

A gyűrűsujj hosszának szerepe

Vedd csak szemügyre a kezedet. Ha a gyűrűsujjad hosszabb, mint a mutatóujjad, akkor ezt nagy valószínűséggel a férfi nemi hormon, a tesztoszteron szintjének kiugrása okozta az anyaméhben.

Ez lényegében hatással van azokra a típusú nőkre, akiket a férfi vonz.

A lengyelországi Krakkói Jagiellonian Egyetem Orvosi Karának tudósai úgy találták, hogy a hosszú gyűrűs ujjakkal rendelkező férfiak négyszer nagyobb valószínűséggel rendelkeztek a klasszikusan ideális homokóra alakú nő partnerrel.

 

Hogyan lehet ez? lapozz egyet és megtudhatod!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket