Te tudod mennyire hűséges hozzád párod? Most megtudhatod a csillagjegye szerint

Férfi hűségesség a csillagjegyek szerint

Szerző: vargazsanett - 2022.01.05.

A te párod mennyire hűséges, tudod? Most megnézheted csillagjegye alapján, hogy vannak-e hódítási kényszerei, ki-ki kacsintgat, vagy teljesen hűséges típus az általad szeretett férfi. Érdemes megtudni! ;)

Csillagjegyek: férfi hűség

Bak férfi

Mivel a bak férfi álmodozó, merengő típus, ezért sokszor eszébe jut első, igaz szerelme. Képes a Föld felett járni gondolkodás közben. Könnyedén beleszerethet egy hírességbe, sőt még feleségül is elvenné őt, ha tehetné. Ezek az ábrándozások a jelenlegi partnerének eléggé kiábrándítóak tudnak lenni.

Vízöntő férfi

A vízöntő férfi fiatalon virágról-virágra száll, nehogy lemaradjon valamiről, és gondolni sem akar a tartós kapcsolatra. Ám, ha egyszer megtalálja az igazit, akkor annak sosem engedi el a kezét és sírig kitart mellette. Bár az igazi megtalálása sokszor sok időt vesz igénybe náluk.

Halak férfi

A halak férfi igazán különleges. Mivel kettős jegyről van szó, ezért egyszerre kerülhet függőségbe és válhat áldozattá is egy kapcsolatban ez a csillagjegy szülöttje.

Kos férfi

A Kos férfiak alapvetően hűséges típusok. Ám, ha egyszer felébred hódítási ösztöne, akkor megállíthatatlan, és azonnal sebezhetőnek érezzük a kapcsolatunkat. Ha a kos nem kapja meg, amit akar otthon, akkor tovább fog állni bizonyos időn belül.

Bika férfi

A bika férfiak nagyon hűséges típusok. A régi emlékek, érzelmek, az idő mind-mind még szorosabbá teszik a kapcsolatot a bikákkal. A válságos időszakokban is általában türelmes, bár néha tud flegma is lenni.

Ikrek férfi

Az ikrek jegy kettőssége miatt elég nehéz párkapcsolat elé nézünk. Mivel nagy az emberek iránti kíváncsisága, így mindig hajtja az ismeretlent, ami igaz a hűség terén is. Bár kalandozásai után biztosan mindig haza fog térni.

Rák férfi

A rák férfiak igazán hűséges típusok. Foggal, körömmel ragaszkodnak párjukhoz, sőt néha nagyobb a félelmük affelől, hogy a nő csalja meg őket.

Oroszlán férfi

Az oroszlán férfi fiatal korában sokszor keresi mindig a jobbat. Sokszor az előző kapcsolataiból eredő hiányt próbálja megtalálni a következőben, így szállhat kapcsolatról kapcsolatra. De ha elég idős lesz ahhoz, hogy maradjon a meglévőnél, akkor már egy gondoskodó, védelmező férfivá válik.

Szűz férfi

A szűz férfi egy örök szingli. Nagy eséllyel egész életében az is marad. Van, amikor a belső káosz eluralkodik a szűz férfin, ilyenkor ha kapcsolatban él, elég veszélyes lehet, hiszen a saját érzéseivel sincsen teljesen tisztában olykor.

Mérleg férfi

A mérlegektől megszokható, hogy keresik az egyensúlyt, Így a kapcsolatában is. Fontos számára, hogy párja is ilyen típus legyen. Sőt, ha például a munkájáról van szó, akkor elvárja, hogy párja vele együtt nézzen szembe a kihívásokkal, ha ezt nem teszi meg a nő, akkor könnyen elgondolkodik, hogy keressen-e másikat. 

Skorpió férfi

A skorpió férfiak hajlamosak a túlzott féltékenységre is. Ha ez elhatalmasodik a kapcsolatán, abban is lehet egy jó, hiszen újra fellángolhatnak majd a már elszürkült érzelmek. Amíg a féltékenységen jár az esze, addig sem gondol a hűtlenségre. De ha egyszer valakit megszeret, azért tűrön-vízen át megy és hű lesz hozzá.

Nyilas férfi

A nyilas férfiak csavargóak, imádnak utazni, hajtani az ismeretlent. Bizony ez jellemző a nőkhöz való viszonyukra is. Hangzatos szavaikkal, bókjaikkal pedig minden nőt képesek levenni a lábukról.

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket