Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ilyen az ideális nő a férfiak szemével

hirdetes

Ilyen az ideális nő a férfiak szemével

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Magas, vékony, nagy keblekkel rendelkezik, formás a feneke úgy néz ki, mint egy modell. Valahogy így képzelik el a nők a férfiak női ideáljait. De álljunk meg egy percre.  Ne becsüljenek le minket ennyire, nem csak a külső számít nekünk, higgyétek el! Ha egy férfi igazi kapcsolatra vágyik, akkor vannak sokkal fontosabb szempontok is egy tökéletes barátnő, vagy egy esetleges leendő feleség kiválasztásában.

Magas, vékony, nagy keblekkel rendelkezik, formás a feneke úgy néz ki, mint egy modell. Valahogy így képzelik el a nők a férfiak női ideáljait. De álljunk meg egy percre.  Ne becsüljenek le minket ennyire, nem csak a külső számít nekünk, higgyétek el! Ha

 

Amit a férfi először néz egy nőn, a közhiedelemmel ellentétben nem a fenék és a mellek. Inkább az összhatás a lényeg, majd pedig a nő arca. Nekünk általában nem az számít, hogy milyen márkájú ruhák vannak a nőn, hanem inkább az, hogy egészében hogyan mutatnak. (Egy felmérés szerint a tökéletes nő átlagos testalkatú, nem túl vékony, és nem árt, ha van rajta egy kis izom.)

 

Fontos persze, hogy egy nő csinos legyen, de még fontosabb, hogy legyen stílusa és magával ragadó kisugárzása, legyen ápolt, de a sminket ne vigye túlzásba. Úgy tartja a mondás, hogy a külső megfog, a belső megtart, ez pontosan így van a férfiak esetében is. Rendkívül fontos számunkra, hogy egy nő kedves legyen, és mosolygós. Amellett, hogy az ideális nő nevet a hülye vicceinken, még saját, jó humorérzékkel is rendelkezik. Gondoskodó, főleg velünk törődik sokat, de nem túlságosan, hanem meghagyja saját terünket és életünket. Jó pont, ha a haveri társaságunkkal is jó kapcsolatot alakít ki. A régi közhely, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, még mindig igaz. Kevés férfi szeretne olyan barátnőt, aki egyáltalán nem tud összeütni semmit, mikor hazaér vacsorára. 

hirdetes

 

 

További képek

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Ipari takarítás

Az ipari termelésben elengedhetetlen a tiszta és szabályoknak megfelelő munkakörnyezet. A... Tovább

Ismerd meg a DJI Phantom drón érdekességeit

A DJI Phantom drón termékcsalád teljesen egyedülálló a piacon. nagyon jól sikerül... Tovább

Tovább a lexikonra