notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

A pénzéhes feleséget sokkolta férje végrendelete

hirdetes

Óriási meglepetés várta a nőt néhai férje végrendeletében

emszi
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Soha nem gondolta volna, hogy férje így rendelkezik majd hatalmas vagyonáról és birtokairól. Képtelen volt szó nélkül végig nézni, ami a halála után történt!

A pénzéhes feleséget sokkolta férje végrendelete

Szeretteink elvesztését szörnyű tragédiaként éljük meg, akár a kor okozza örök álmukat, akár valamilyen természetellenes okból hagynak itt bennünket. A francia özvegy, Sandrine Devillard számára is fájdalmas napok vártak, miután férje, Marcel Amphoux magára hagyta őt, azonban ezt a szenvedés nem éppen az váltotta ki, amire sokan gondolnának.

Marcel egy idős gazda volt, aki habár nem tartozott a legdögösebb férfiak közé, mindenki nagyon szerette a francia Puy-Saint-Pierre faluban. 67 évesen is különcként tekintettek a kissé hóbortos, hiányos fogazatú férfira, ugyanis mindent a hagyományokhoz hűen csinált. Például egy apró kunyhóban élt elektromos áram és folyóvíz nélkül.

hirdetes

hirdetes

Azonban mivel a munkát mindig tisztességgel végezte, rendkívül sikeressé vált élete során. Több ingatlant is sikerült felvásárolnia, és remeke minőségű földterületet is. Ezen a területen kunyhókat építetett, amiket bérbe adott az embereknek. A bérlők rendkívül jóságos, kedves emberként emlékeztek rá. Szakadt öltözködése és kócos haja ellenére egy csendes öreg úr volt.

A férfi bár nem luxus villákat adott bérbe, mivel azok remek helyen voltak csodás kilátással, értékük hamarosan az égbe szökött. Ennek ellenére a többi falusi szerint Marcel világ életében szerény és barátságos maradt, bár szívesebben volt inkább egyedül, mint társaságban. Ez azonban nem sokáig maradt így, miután megismerte jövendőbeli feleségét.

Folytatjuk a következő oldalon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Város

A város olyan közigazgatási egység, aminek jogilag meghatározott státusza van, általában... Tovább

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Egy osztálytalálkozó megszervezése nagy feladat, különösen a tökéletes helyszín... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség Nők Világunk