notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

A pénzéhes feleséget sokkolta férje végrendelete

hirdetes

Óriási meglepetés várta a nőt néhai férje végrendeletében

emszi
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Soha nem gondolta volna, hogy férje így rendelkezik majd hatalmas vagyonáról és birtokairól. Képtelen volt szó nélkül végig nézni, ami a halála után történt!

A pénzéhes feleséget sokkolta férje végrendelete

Szeretteink elvesztését szörnyű tragédiaként éljük meg, akár a kor okozza örök álmukat, akár valamilyen természetellenes okból hagynak itt bennünket. A francia özvegy, Sandrine Devillard számára is fájdalmas napok vártak, miután férje, Marcel Amphoux magára hagyta őt, azonban ezt a szenvedés nem éppen az váltotta ki, amire sokan gondolnának.

 

Marcel egy idős gazda volt, aki habár nem tartozott a legdögösebb férfiak közé, mindenki nagyon szerette a francia Puy-Saint-Pierre faluban. 67 évesen is különcként tekintettek a kissé hóbortos, hiányos fogazatú férfira, ugyanis mindent a hagyományokhoz hűen csinált. Például egy apró kunyhóban élt elektromos áram és folyóvíz nélkül.

hirdetes

 

 

hirdetes

Azonban mivel a munkát mindig tisztességgel végezte, rendkívül sikeressé vált élete során. Több ingatlant is sikerült felvásárolnia, és remeke minőségű földterületet is. Ezen a területen kunyhókat építetett, amiket bérbe adott az embereknek. A bérlők rendkívül jóságos, kedves emberként emlékeztek rá. Szakadt öltözködése és kócos haja ellenére egy csendes öreg úr volt.

 

A férfi bár nem luxus villákat adott bérbe, mivel azok remek helyen voltak csodás kilátással, értékük hamarosan az égbe szökött. Ennek ellenére a többi falusi szerint Marcel világ életében szerény és barátságos maradt, bár szívesebben volt inkább egyedül, mint társaságban. Ez azonban nem sokáig maradt így, miután megismerte jövendőbeli feleségét.

 

Folytatjuk a következő oldalon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Közösség

Szótár

DJI Phantom drón

Még csak kacérkodsz a drónozás gondolatával, és még nem tudta elszánni magad arra, hogy... Tovább

Béka

A béka első sorban természetesen egy hidegvérű hüllőfajta, amely többnyire nedves, vizes... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség Nők Világunk