Így egészíti ki nyugdíját egy idős néni!

Így egészíti ki nyugdíját egy idős néni – a rendőrök azt hitték, hogy lopta a szatyor pénzt

Szerző: kvothe - 2020.03.30.

Ez az idős asszony rájött, hogy hogyan hozza ki a legtöbbet rossz helyzetéből. Igazán meglepő módszerrel szerzett magának pénzt!

Így egészíti ki nyugdíját egy idős néni!

Néha nehezen fogadjuk el a velünk történő szerencsétlenségeket. Vannak azonban, akik minden rosszban meglátják a jót, és megoldást találnak a problémákra. Néha viszont ezek a módszerek eléggé drasztikusak is lehetnek, és mai történetünk pont ilyesmiről számol be.

 

Történt egyszer, hogy egy idős néni éppen hazafelé tartott, vállait két teli szatyor súlya húzta lefelé. Ahogy sétálgatott az utcán, az egyik szatyorból a földre hullott egy ezerforintos. Az arra járó rendőrök szerencsére észrevették, és megállították a nénit, hogy visszaadják neki a pénzt.

 

„Néni kérem, el tetszett ejteni egy ezerforintost. Tessék parancsolni, felvettük magának.”

 

„Jaj, köszönöm szépen aranyoskáim, jobban oda kell figyelnem, de hát már az én koromban azt is nehéz lenne észrevenni, ha magamat hagynám el” – mondta mosolyogva a néni.

 

„Semmi baj, kérem, de azért tessék odafigyelni ezek után, mert nem mindenki lesz olyan becsületes, hogy visszaadja magának a pénzét.”


A rendőrök eközben felfigyeltek arra, hogy a szatyorban nem csak pár ezres van, hanem az egész tele van papírpénzzel. A biztonság kedvéért rákérdeztek a szokatlan csomagra…

 

Folytatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket