notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Így egészíti ki nyugdíját egy idős néni!

hirdetes

Így egészíti ki nyugdíját egy idős néni – a rendőrök azt hitték, hogy lopta a szatyor pénzt

MC

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez az idős asszony rájött, hogy hogyan hozza ki a legtöbbet rossz helyzetéből. Igazán meglepő módszerrel szerzett magának pénzt!

Így egészíti ki nyugdíját egy idős néni!

Néha nehezen fogadjuk el a velünk történő szerencsétlenségeket. Vannak azonban, akik minden rosszban meglátják a jót, és megoldást találnak a problémákra. Néha viszont ezek a módszerek eléggé drasztikusak is lehetnek, és mai történetünk pont ilyesmiről számol be.

 

Történt egyszer, hogy egy idős néni éppen hazafelé tartott, vállait két teli szatyor súlya húzta lefelé. Ahogy sétálgatott az utcán, az egyik szatyorból a földre hullott egy ezerforintos. Az arra járó rendőrök szerencsére észrevették, és megállították a nénit, hogy visszaadják neki a pénzt.

 

„Néni kérem, el tetszett ejteni egy ezerforintost. Tessék parancsolni, felvettük magának.”

 

„Jaj, köszönöm szépen aranyoskáim, jobban oda kell figyelnem, de hát már az én koromban azt is nehéz lenne észrevenni, ha magamat hagynám el” – mondta mosolyogva a néni.

hirdetes

 

„Semmi baj, kérem, de azért tessék odafigyelni ezek után, mert nem mindenki lesz olyan becsületes, hogy visszaadja magának a pénzét.”

 

A rendőrök eközben felfigyeltek arra, hogy a szatyorban nem csak pár ezres van, hanem az egész tele van papírpénzzel. A biztonság kedvéért rákérdeztek a szokatlan csomagra:

 

hirdetes

„Ne tessék haragudni, de honnan van ez a rengeteg pénz? Ugye nem tetszett kirabolni valakit?” – érdeklődtek viccelődve.

 

„Nem, nem drágáim, semmi ilyesmiről szó nincs. Tudják, a kertem egy focipálya mellett van, és a sok futabalozó férfiú nem képes átszaladni a pálya másik végébe, hogy elmehessen a WC-re. Ezért a két telket elválasztó kőkerítésbe fúrt lyukon pisilnek át hozzám. Nem örülök neki, tudják, a virágokat tönkre teszik vele.”

 

„Értjük, kezicsókolom, ez nagyon nem illendő dolog, de mi köze ehhez a pénznek?” – faggatóztak a rendőrök.

 

„Az az igazság, hogy egy ideje rászoktam arra, hogy üldögélek a kerítés mellett egy metszőollóval. Amikor a focisták átdugják a lyukon a micsodájukat, akkor megragadom, és átkiáltok nekik, hogy ’Na, fiatalember – fizet egy ezrest, vagy nyiszálok!’ – mesélte az asszony.

 

„Nos, ez nagyon durva dolog, de valamilyen szinten érthető. Na de azt tessék még elárulni, hogy mi van a másik szatyorban?” – kérdezték.

 

„Nem mindenkinél van pénz” – válaszolta a néni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Közösség

Szótár

Róka

A róka egy viszonylag kis termetű ragadozó emlős állat, amely többnyire erdős-mezős... Tovább

Sör

A sör az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb alkoholos ital - számos hagyományos fajtáját... Tovább

Tovább a lexikonra