Csupán három szót üzent a világnak a néni, mégis benne van szíve-lelke!

Fontos üzenete van ennek a 94 éves néninek, és neked is szól!

Szerző: kvothe - 2020.04.20.

Ez a három szó valóban jobbá tenné a világot! Egyet értesz vele?

Csupán három szót üzent a világnak a néni, mégis benne van szíve-lelke!

Korábban már többször is olvashattunk arról, hogy a kor csupán egy szám. Az idősebbeket nem kell féltenünk, ha elszántságról vagy fantáziáról van szó. Ez a helyzet a 94 éves Shirley Batchelderrel is, aki jelenleg egy idősek otthonában él az Egyesült Államokban – itt azonban valami nemzetköziről van szó.

 

A néninek igazán értékes éveket tudhat maga mögött: férjével 57 éve házasok. Négy gyerekére és számos unokájára is büszke lehet. Az otthonban pedig ő felelős a közösségi játékok vezetéséért, ugyanis azokat egész életében szerette nézni a TV-ben, imádta a műsorvezetőket.

 

 

Shirleynek azonban van még valami a bakancslistáján, és elhatározta, hogy kora ellenére valóra váltja álmát. A néninek ugyanis régóta vágya, hogy az embereknek szóló üzenete megjelenhessen a televízióban. Kívánsága hamarosan teljesült, amikor mindössze 5 másodperces reklámidőt vásárolt magának. Ha meglátjuk az üzenetet, akkor érteni fogjuk, hogy miért nem volt szüksége több időre.

 

A következő oldalon folytatjuk az üzenettel!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket