Idősebb pasi jobb parti

5 tény, ami bizonyítja, hogy az idősebb pasik sokkal jobb partik!

Szerző: vargazsanett - 2019.01.29.

A huszonéves lányok egyre gyakrabban választanak maguknak idősebb párt, a harmincas- vagy a negyven éves férfiak köréből. Hogy miért van ez? Íme az 5 tény, ami bizonyítja, hogy az idősebb pasik sokkal jobb partik a nőknek!

Idősebb pasi jobb parti

Egyre gyakoribb, hogy a 25 életévet betöltött lány rájön, hogy már nem a korabeli huszonéves fiúkkal érdemes kezdeni, hanem a nála idősebb harmincassal vagy akár negyvenes férfival. Hogy ez miért van? A huszonéves pasik között sajnos egyre kevésbé fordulnak elő sármos, megbízható és erős férfiak, egyre több a “nőies”, nyápic, magát szépítgető, aki előremegy az étterem ajtajában, aki elvárja, hogy “fizesse ki a nő a vacsorát, na, jó, legalább a felét” és effélék. Ez a típus pedig egyáltalán nem vonzó a női társadalomnak sem ma, sem 100 évvel ezelőtt nem volt az.

 

A fiatalakkal bár igaz, hogy hasonló az érdeklődési kör, esetleg el tudsz menni velük bulizni vagy egy jó együttes koncertjére, ami a mostani slágereket játssza, de mindezt nem biztos, hogy meg tudod tenni egy idősebb férfival. Viszont van, ami ezért is kárpótol! A bölcsesség, a biztonság és a nagy élettapasztalat! Nézzük most meg, hogy miért is jobb egy idősebb pasi, elmondjuk miért jobb parti ő a nők számára! Lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket