A legmeghatóbb télapós videó, amit valaha láttál

A kislány nehezen kommunikál az emberekkel, de az igazi Télapónak nincs szüksége szavakra!

Szerző: kvothe - 2016.12.15.

Végtelenül megható videóban mutatja meg rejtett tehetségét a Télapó, aki váratlan társalgásba kezdett egy hároméves kislánnyal. Ezt nem szabad kihagyni!

A legmeghatóbb télapós videó, amit valaha láttál

Ha létezik olyan figura a gyermekek számára, aki minden jót és szépet megtestesít, akkor az nem más, mint a Mikulás. Világszerte számos kultúrában is jelentős szerepe van Karácsony idején. Nálunk külön ünnepet kapott, míg máshol ő az, aki a fa alá helyezi az ajándékokat.

 

A legendák szerint a Télapó minden nyelven beszél, hiszen a gyerekek a világ minden sarkából elküldik neki a karácsonyi kívánságaikat. Mi van azonban akkor, ha egy gyermek nehézkesen kommunikál másokkal, és nem igazán tudja szavakba önteni vágyait?

 

A szokatlanul hosszú nevű, de legalább ennyire aranyos Mali Phoenix Williams-Cody számára nem egyszerű feladat másokkal kommunikálni. A beszéd és a nyelv használata hatalmas kihívás neki, ezért édesanyja egy speciális iskolába járatja őt, ahol többek között a jelbeszédet is szorgalmasan tanulgatja.

 

Malit egy napon anyukája elvitte a közeli bevásárlóközpontba, ahol – amerikai szokáshoz híven – Karácsony előtt egy úgynevezett „üzleti Mikulás” várta a gyerekeket. Amikor a beöltözött Télapó kérdéseire nem válaszolt a kislány, édesanyja elmagyarázta neki, hogy miért nem szólal meg.

 

 

És mit tett a jóságos Mikulás, hogy a kislány arcára ilyen hatalmas mosolyt csalt? A videóban megmutatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket