Ez a legújabb gép, legmodernebb technika a híd építésében

Így építenek hidat ezzel a géppel, a legújabb technikával

Szerző: vargazsanett - 2016.05.08.

Ezzel a géppel olyan gyorsasággal építenek fel egy hidat, amit eddig elképzelni sem lehetett, ellenszegülve a gravitációnak szinte! Nézd meg hogyan működik ez a legújabb, legmodernebb technika!

Híd építése a legújabb géppel, legmodernebb technikával

Elképesztő találmány ez a gépezet, első gondolatom, mikor megláttam, hogy ilyen nincs is. A levegőben, szinte ellenszegülve a gravitációval építi meg a hidat ez a Monster Machine-nak nevezett gép. Ez a monstrum a levegőben egyensúlyozva, mérnöki pontossággal illeszti össze a többszáz mázsás betonelemeket. Ennek a legújabb technikai fejlesztésnek köszönhetően már napjainkban szinte bármi megépíthető, létrehozható, összerakható. 

 

Precízen és teljes pontossággal illeszti össze az elemeket, bár óriási, több tíz tonnás ez a gépezet, mégis légies könnyedséggel dolgozik a magas viadukt tetején. Lenyűgöző és egyben megdöbbentő, hogy a technika ilyen szintű fejlődésének köszönhetően ma már szinte semmi sem lehetetlen számunkra. 

 

Lapozz egyet és nézd meg egy videóban, hogy hogyan működik és épít hidat ez az óriási gépezet a levegőben!

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket