It’s a match: Így lehet sikered férfiként a Tinderen (és más tárkereső alkalmazásokon)- 7 hasznos tipp tinderhez férfiaknak

It’s a match: 7 tipp, hogy sikeres legyél férfiként a Tinderen (és más tárkereső alkalmazásokon)

Szerző: noemivida - 2021.08.24.

Miután a Tinder meghódította a világot, randialkalmazások tömkelege árasztotta el az app store-okat, hogy kihasználhassák az ismerkedés új, digitális trendjét, és az abból származó bevételt. Egyes alkalmazások kreatívabb csavarokat vittek a megszokott „tetszik/nem tetszik” formulába – a Tastebuds például a zenei ízlésük alapján javasolja egymásnak a felhasználókat (habár ez hazánkban pont nem érhető el).

7 hasznos tipp tinderhez férfiaknak

Az ismerkedős alkalmazások gyökeresen megváltoztatták az emberi kapcsolatok dinamikáját, ráadásul az újonnan kötött házasságok egyharmada vezethető vissza egy-egy „jobbra húzásra”.

Szóval hogyan találhatod meg következő barátnődet, vagy akár hosszútávú partneredet egy ilyen ismerkedős alkalmazáson? A következőkben néhány tudományosan bizonyított javaslatot osztunk meg a Chicagói Egyetem szakértőinek kutatásai alapján!

 

1. Csinálj végre egy jó képet magadról

Nem kell, hogy elképesztően jóképű légy, de fontos, hogy érdekesnek tűnj. Szükséged lesz 4-5 képre, amiken jól látszik arcod és tested is.

Érdemes legalább egy olyan képet feltölteni, amin a szabadban vagy, ezek ugyanis 19%-kal jobban felkeltik a felhasználók érdeklődését. Legyen legalább egy rendesen megborotvált fotó is rólad, hiszen a nők szeretik tudni, hogy képes vagy normálisan rendbe tenni az arcodat, ha nagyon muszáj.

 

Kerüld továbbá a szórakozóhelyeken, vagy italozás közben (az alkohol nem szexi), illetve az autókról, házikedvenceidről (ezek sem túl vonzóak egy nő szemében) készült képeket. Ne viselj napszemüveget vagy síszemüveget sem képeiden, hiszen ezek eltakarják arcodat és szemeidet.

 

A szelfiket szintén érdemes elkerülni (ezek 8%-kal kevesebb kattintást kapnak), ahogyan a félmeztelen képeket is, amelyek feleannyira keltik fel a nők érdeklődést, mint a rendesen öltözöttek. Ne vigyorogj továbbá képeiden – a nők sokkal inkább a büszke pózokra buknak (emelt fő, dagadó mellkas, stb.)

 

2. Kérd meg egy barátodat, hogy készítsen rólad néhány félperces videót

Bolondozz egy kicsit. Ezek a felvételek sokkal természetesebbek és kevésbé pózoltak, mint a beállítottak, és a videókból könnyedén kiválaszthattok néhány előnyösebb képkockát, hiszen ilyenkor másodpercenként 24 kép készül rólad. A tudomány szerint továbbá a nők kevésbé érzik fenyegetve magukat, ha egy férfi nem néz közvetlenül a kamerába.

 

3. Fogalmazz tömören

Egyetlen lány sem azért regisztrál a randiappokra, hogy a férfiak önfényezéséről olvasgasson kisregényeket rajtuk. Kerüld tehát a hosszadalmas elbeszéléseket (főleg ne menj bele az intim részletekbe), hogy titokzatosabbnak tűnj. Említsd meg, hogy mik a szenvedélyeid, hogy később legyen miről beszélgetnetek.
 

A Tinder tippek nem értek még itt véget, lapozz és mutatunk még sok-sok hasznos tanácsot a match-ekhez!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket