Tippek melyekkel elkerülheted a drón baleseteket!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 19. Kedd - Zsuzsanna
hirdetes
 | Szerző: Bella
címkék: Lenyűgöző technika

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

hirdetes
Kihagyhatatlan drón tippek kezdőknek

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A drónozás egyre nagyobb teret hódít magának a hobbik között, így egyre többen szeretnének belevágni ennek az érdekes, és lenyűgöző világnak a megismerésébe. Drónozni sokak szerint gyerekjáték, azonban kezdőként nem árt, ha néhány dolgot szem előtt tartunk, és az első repülések alkalmával kifejezetten nagy figyelmet fordítunk rájuk, így könnyedén épségben tartva kedvenc drónunkat a gyakorló repülések alkalmával is. Megmutatjuk mit kell tenned!

A drónozás sokakat vonz, hiszen a magasból egy teljesen új látásmódot, egy teljese új világot fedezhetünk fel, ami egyszerre lenyűgöző, és egy kicsit félelmetes. A kezdő drónosok ha nem figyelnek gyakran kerülhetnek veszélyes szituációba, amiknek, ha nem vagytok elég felkészültek csúnya vége lehet. Éppen ezért érdemes jó alaposan uána nézni az alapoknak, és minden főbb szabályt elsajátítani ezzel elkerülve az ütközéseket, töréseket vagy zuhanásokat. A DJI Phantom drón is elképesztő belső automatikával vannak felszerelve, melyeknek köszönhetően akár a drón is képes kikerülni az akadályokat, vagy automatikusan hazatérni, ha éppen nem találja a helyet. Ha felkeltették a drónok az érdeklődésedet, akkor további információért KATTINTS IDE!

hirdetes


Alapos alapozás


Az első és egyben legfontosabb lépés amikor kezedbe veszed legújabb repülő szerzeményed a használati utasítás alapos tanulmányozása legyen. A DJI drone kézikönyvek tele vannak nagyszerű információkkal, és részletesen bemutatják mi a pontos teendő nehéz helyzetekbe, melyekkel megmentheted drónod a zuhanástól, vagy elvesztésétől.  Sokan nem veszik figyelembe a drónok veszélyeit, és felelőtlenül, a levegőben szeretnék elsajátítani az alapokat. Ez óriási hiba, hiszen ezzel nem csak magadat, vagy a drónodat, de akár mások testi épségét is veszélyeztetheted. Éppen ezért ezt a lépést semmi esetre se hagyd ki. 
 

Drónozás kihagyhatatlan tanácsai!

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Elképesztő segítséget nyújtanak a drónok a mezőgazdaságban!

Elképesztő segítséget nyújtanak a drónok a mezőgazdaságban!

2019-01-03

A drónok elterjedésének egyik nagy előnye, hogy a mindennapi használaton kívül akár még munkánk során is segítségünkre lehetnek a drónok. Megmutatjuk milyen elképesztően nagy segítséget jelenthetnek a drónok a mezőgazdasági munkák során, ezzel nagyban megkönnyítve a munkafolyamatokat. Nézd meg Te is!

Íme a világ legokosabb emberei

Íme a világ legokosabb emberei

2019-01-21

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

2019-02-03

Ez nem egy világmárka nevét viselő autó, ez "csak egy magyar" járgány, mégis bárki látja az utcán, mindenki utánafordul! Hogy mi ilyen különleges ebben a kocsiban? Tudd meg cikkünkből!


2019-02-03 5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

A drónozás hirtelen terjedésével egyre több a kezdő, akik sokszor felelőtlenül, minden tapasztalat nélkül kezdenek bele a repülésbe. Most megmutatjuk mit tegyél, ha elakarod kerülni a drón baleseteket, és biztonságosan gyakorolnád be a repülés alapjait. Ne hagyd ki tippjeinket, ha biztonságosan szeretnél repülni!

2019-02-03 Elképesztő drón kiegészítők, melyeket érdemes lehet repülésnél használni

A drónozás valóban sokszor gyerekjáték, azonban veszélyek is leselkednek ránk a magasban. Sokszor a nagy igyekezet ellenére sem tudjuk ezeket a baleseteket elkerülni, ilyenkor ezek a kiegészítők nagyon hasznosnak bizonyulhatnak. Így végre egy zuhanás vagy vízbeesés sem jár automatikusan drón cserével. Próbáljátok ki Ti is őket!

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.