Tippek melyekkel elkerülheted a drón baleseteket!

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

Szerző: TB - 2019.02.03.

A drónozás egyre nagyobb teret hódít magának a hobbik között, így egyre többen szeretnének belevágni ennek az érdekes, és lenyűgöző világnak a megismerésébe. Drónozni sokak szerint gyerekjáték, azonban kezdőként nem árt, ha néhány dolgot szem előtt tartunk, és az első repülések alkalmával kifejezetten nagy figyelmet fordítunk rájuk, így könnyedén épségben tartva kedvenc drónunkat a gyakorló repülések alkalmával is. Megmutatjuk mit kell tenned!

Kihagyhatatlan drón tippek kezdőknek

A drónozás sokakat vonz, hiszen a magasból egy teljesen új látásmódot, egy teljese új világot fedezhetünk fel, ami egyszerre lenyűgöző, és egy kicsit félelmetes. A kezdő drónosok ha nem figyelnek gyakran kerülhetnek veszélyes szituációba, amiknek, ha nem vagytok elég felkészültek csúnya vége lehet. Éppen ezért érdemes jó alaposan uána nézni az alapoknak, és minden főbb szabályt elsajátítani ezzel elkerülve az ütközéseket, töréseket vagy zuhanásokat. A DJI Phantom drón is elképesztő belső automatikával vannak felszerelve, melyeknek köszönhetően akár a drón is képes kikerülni az akadályokat, vagy automatikusan hazatérni, ha éppen nem találja a helyet. Ha felkeltették a drónok az érdeklődésedet, akkor további információért KATTINTS IDE!


Alapos alapozás


Az első és egyben legfontosabb lépés amikor kezedbe veszed legújabb repülő szerzeményed a használati utasítás alapos tanulmányozása legyen. A DJI drone kézikönyvek tele vannak nagyszerű információkkal, és részletesen bemutatják mi a pontos teendő nehéz helyzetekbe, melyekkel megmentheted drónod a zuhanástól, vagy elvesztésétől.  Sokan nem veszik figyelembe a drónok veszélyeit, és felelőtlenül, a levegőben szeretnék elsajátítani az alapokat. Ez óriási hiba, hiszen ezzel nem csak magadat, vagy a drónodat, de akár mások testi épségét is veszélyeztetheted. Éppen ezért ezt a lépést semmi esetre se hagyd ki. 
 

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket