Az éghajlatváltozás szemmel látható bizonyítéka!

Hátborzongató! Így haldoklik jelenleg szeretett bolygónk!

Szerző: kvothe - 2017.01.23.

Az EIS egy modern fényképész-program, amelynek célja, hogy a művészi és tudományos módszereket kombinálva egy úgynevezett ’látható hangot’ adjon környezetünknek, amely látványos változásokon megy keresztül.

Az éghajlatváltozás szemmel látható bizonyítéka!

Jelenleg nem tudunk egyetlen olyan bolygóról sem, amely a Földhöz hasonló körülményeket kínálna az emberiség számára. Találtunk ugyan lehetséges alternatívákat, de még a legkedvezőbb jelöltek sem kínálják mindazt, amelyet jelenleg bolygónk megad nekünk.

 

Az éghajlatváltozás a valaha volt legnépszerűbb környezetvédelmi téma. Leggyakrabban az emelkedő tengerszintekről, és az olvadó jégtakarókról hallhatunk. A globális felmelegedés miatt az északi jégtakarók egész egyszerűen elolvadnak, és ez egyértelműen jelzi, hogy bolygónk komoly változásokon megy keresztül.

 

Egyesek szerint az éghajlatváltozás csupán a média által felfújt, eltúlzott téma. Számtalan felvétel és alapos tudományos kutatás készült már róla, mégis sokan nem hiszik el, hogy a Föld lassan haldoklik.

 

Az EIS (Extrém Jégvizsgálók Csapata) 2007-ben jött létre, és azonnal belekezdtek első komoly projektjük megvalósításába: egy kamerával rögzítették, hogy négy év leforgása alatt mennyit változik az Alaszkában található Mendenhall gleccser. A videó rémisztő folyamatot mutat be.

 

Hogy mégis mennyit változik 4 év alatt egy gleccser? A következő oldalon láthatjuk…

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket