Ilyen Freddie Mercury hangja zene nélkül

Garantált libabőr: ilyen Freddie Mercury hangja, ha kivesszük alóla a zenét

Szerző: kvothe - 2017.03.22.

Kivették a zenét a ’We Are the Champions’ című legendás dalból – Freddie Mercury hangja olyan, hogy a lélegzeted is el fog állni tőle! Ilyet még nem hallottál!

Ilyen Freddie Mercury hangja zene nélkül

A Queen örök időkre beírta magát a zene és a kultúra történelemkönyvébe, miután olyan legendás slágerekkel hódították meg a világot, mint a Bohemian Rhapsody, a We Will Rock You, vagy az Another One Bites the Dust. Sokáig sorolhatnánk a megannyi zenei remekművet, amelyekkel az együttes pályafutása alatt megajándékozta a rajongóit, azonban van egy, amit biztosan mindenki ismer és szeret. Az egészet persze Freddie Mercury hangja tette teljessé.

 

A We Are the Champions-t senkinek sem kell bemutatni. A dal a zenevilág egyik himnuszává vált, és a mai napig mindenki ismer belőle legalább néhány sort. A zeneszám 1977-ben született meg, írója pedig a legendás Freddie Mercury, akit a mai napig a zenetörténelem legnagyobb legjei között tartanak számon.

 

 

Nem csupán sikeres zeneszámokat írt, hanem olyan átéléssel és érzelmesen adta elő őket, hogy milliók szívét érintette meg énekével. Ha nem érted, miért rajonganak annyian Freddie Mercury hangjáért, akkor most megmutatom! Ha pedig eddig is szeretted hallgatni, akkor most úgy hallhatod, ahogyan eddig még soha!

 

Halljuk az énekét a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket