Vicces levélben válaszoltak a tech support tagjai a feleség üzenetére

Egy nő az informatikusokhoz fordult házassági tanácsadásért, azok pedig szakszerűen válaszoltak

Szerző: kvothe - 2016.11.17.

Kacagtatóan pontos és szakszerű válasz érkezett annak a feleségnek a levelére, aki a tech supportot kereste fel párkapcsolati problémáival. Nem is gondolnád, hogy mennyire értenek az informatikusok a házassági tanácsadáshoz!

Vicces levélben válaszoltak a tech support tagjai a feleség üzenetére

A házasélet nem mindig móka és kacagás. Időről-időre olyan helyzetekben találhatjuk magunkat, ahol nem tudunk egyetérteni párunkkal, és ezek konfliktusokhoz vezetnek. A legtöbb egészséges kapcsolatban az ilyenek szerencsére maguktól megoldódnak, de néha egyszerűen nem tudjuk, hogy mi lenne a helyes megoldás az adott helyzetben.

 

De mégis kihez fordulhatnánk akkor, amikor nem vagyunk képese dűlőre jutni életünk párjával? Ki segíthetne, amikor már mindent megpróbáltunk, de semmi eredmény? Talán a legjobb barátunk, esetleg szüleink jutnak eszünkbe ilyenkor. Vannak, akik szakértőkhöz fordulnak a javulás reményében. Így tett az a feleség is, aki javaslatot kért néhány profi tanácsadótól… informatikai tanácsadótól.

 

 

A mesterien megfogalmazott hibabejelentő üzenetben a nő leírja, hogy milyen problémák merültek fel, miután felfrissítette az Udvarló 5.0 alkalmazást az új, Férj 1.0 szoftverre. A levél zseniális, az informatikusok válasza pedig egyszerűen fantasztikusra sikerült!

 

A levelet és a választ tovább lapozva olvashatjuk el!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket