notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Vicces levélben válaszoltak a tech support tagjai a feleség üzenetére

hirdetes

Egy nő az informatikusokhoz fordult házassági tanácsadásért, azok pedig szakszerűen válaszoltak

MC
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Vicces levélben válaszoltak a tech support tagjai a feleség üzenetére

Ne telepítse az anyós 1.0-t - válaszoltak az informatikusok

Nem sokkal később tehát megérkezett a válasz a korábban említett tech support csoporttól, amiben a következőket tanácsolták az őket felkereső, elkeseredett nőnek:

„Kedves Tanácstalan

Első sorban megjegyeznénk, hogy az Udvarló 5.0 egy szórakoztató jellegű szoftvercsomag, míg a Férj 1.0 egy operációs rendszer. Kérjük próbálkozzon a következő parancs futtatásával: ’Azt hittem, hogy szeretsz engem’ és próbálja letölteni a Könnyek 6.2-t. Ne felejtse telepíteni a Bűntudat 3.0 frissítést sem. Amennyiben ezek megfelelően működnek, a Férj 1.0 automatikusan újraindítja majd az Ékszer 2.0 és Virág 3.5 alkalmazásokat.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a fent említettek túlzott használata a Férj 1.0-nál előidézheti a Morcos Némaság 2.5 utasításkészlet lefuttatását, illetve a Sör 6.1 vagy akár Részegség 7.0 alkalmazásokat is! Ezek nagyon veszélyes applikációk, ugyanis az ön engedélye nélkül letöltik a Böfögés és a Hangos Horkolás legújabb béta-verzióit is!

hirdetes

A legfontosabb azonban, hogy SOHA, semmilyen körülmények között NE használja az Anyós 1.0 alkalmazást! Az Anyós 1.0 a háttérben egy észrevehetetlen vírust futtat, és egy idő után átveszi az irányítást az összes rendszererőforrás felett! Továbbá kérjük ne próbáljon másik verziószámmal rendelkező Udvarló alkalmazást letölteni, mert ettől a Férj 1.0 azonnal összeomlik.

hirdetes

Végezetül tehát: a Férj 1.0 egy nagyszerű program, azonban korlátozott mennyiségű memóriával rendelkezik, és nehezen telepíthetők rá új alkalmazások. Javasolt új kiegészítőket vásárolni hozzá, amelyekkel bővíthető a rendszermemória, mint például a Főzés 3.0!

Sok szerencsét!”

Ilyet sem olvas minden nap az ember! Szerinted is jól kezelték a szokatlan „hibajelentést” amelyet a feleség olyan jól megfogalmazott?

Oszd meg másokkal is, hogy ők is nevethessenek egy jót!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Város

A város olyan közigazgatási egység, aminek jogilag meghatározott státusza van, általában... Tovább

Takarítócég

Legyen szó akár lakásunk, akár irodánk vagy más helyiségeink takarításáról, mindenképpen... Tovább

Tovább a lexikonra
Humor Lenyűgöző technika Vicc