Sáfrány Emese a pletykákat megelőzve tette közzé az Instagramon, hogy ő és a TNT dobosa, Inti szakítottak. Az elején álompárnak

Vége: Inti és Sáfrány Emese szakítottak!

Szerző: NA - 2023.05.03.

Sáfrány Emese a 24 óráig látszodó Instagram történetében jelentette be, hogy ő és a TNT dobosa, Inti többé már nem alkotnak egy párt. Eddig sem verték túlságosan nagy dobra a kapcsolatukat, de úgy tűnt, jól megvannak.

Sáfrámy Emese bejelntette: vége a kapcsolatának Intivel

A pletykákat kívánom elkerülni, így szeretném veletek megosztani, hogy Intivel a kapcsolatunkat végleg lezártuk - írta az Instagram történetében Emese.
A pár tavaly nyáron hozta nyilvánosságra, hoyg együtt vannak - alapvetően 2020 óta ismerik egymást, ugyanis együtt szerepeltek A Konyhafőnök című műsorban. 

Egyszer már eltűntek Inti és Sáfrány Emese közös képei

Decemberben Emese leszedte már a közös képeket egyszer az Instagram oldaláról, akkor ezzel magyarázta a Blikknek a képek eltűnését:
- Tény, hogy mindketten ismert emberek vagyunk, de nem akarunk a szerelmünkkel haknizni. Tanultam a múltból. A gyermekem édesapjával túl sok közös tartalmat osztottunk meg, és rájöttem, hogy nem egészséges dolog kifelé élni, ráadásul hosszabb távon a kapcsolatnak sem tesz jót. Azt nem mondom, hogy ezentúl soha többé nem rakunk majd ki közös fényképet, például életünk egy-egy fontos pillanatáról, de az biztos, hogy nem osztunk már meg felesleges posztokat.
Bármi is történt, a kapcsolatnak vége és Emese újra szingli anyuka lett.


 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket