Az Instagramon rendszeresen hazudnak nekünk

Kamuvalóság – ekkorát hazudnak az Instagram-képek!

Szerző: kvothe - 2016.12.18.

Te is láttál már fényűző, luxus életet sugalló képeket Instagramon, ugye? Hidd el, hogy nem minden arany, ami fénylik! Sőt, néha a helyzet ezerszer rosszabb, mint amit mutatnak nekünk!

Az Instagramon rendszeresen hazudnak nekünk

Egy kép többet mond ezer szónál. A mondás igaz, de egy kissé hiányos. Mondhatnánk azt is, hogy egy kép többet mond ezer szónál, de még többet hallgat el!

 

A valótlan képeket nem a digitális kornak köszönhetjük. Persze, manapság már pár kattintással átalakíthatunk egy-egy fotót, de mióta léteznek fényképek, azóta létezik azoknak a manipulálása is!

 

A Limitless egy szingapúri technológiával foglalkozó cég. Ebben a képsorozatukban fel szeretnék hívni az emberek figyelmét arra, hogy az utazóirodák fényképei mennyi mindent elfednek a valóságból, és csak az ideális, szép pillanatokat és részleteket mutatják nekünk.

 

„Az emberek csak akkor lesznek képesek kilépni a komfortzónájukból és változtatni, ha szembesülnek a dolgok valódi állapotával”

 

Kampányuk a Broken India, azaz Megtört India nevet viseli. A projekt tökéletes ellentéte a Beautiful India, vagyis Gyönyörű India fotósorozatnak. A Broken India egymás mellé állítja tökéletes álomképeket és az elszegényedett, szennyezett valóságot, amit az ország minden nap megtapasztal.

 

„A Broken Indiát nagyon őszintére és hatásosra akartuk csinálni”

 

Lássuk a képeket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket