Íme az intelligens emberek tulajdonságai

Az intelligens emberek későn fekszenek, szétszórtak és szitkozódnak

Szerző: vargazsanett - 2016.09.14.

A gyerekkorodban mást sem hallottál, csak azt, hogy milyen figyelmetlen és szétszórt vagy? A szüleid ágyba küldtek, de te hiába feküdtél le, nem tudtál aludni? Ha így van, olvasd el, mire jöttek rá a tudósok.

Az intelligens emberek későn fekszenek, szétszórtak és szitkozódnak

A kutatók szerint az intelligens emberek nem mindig beszélnek szépen. Eddig azt hittük, hogy csak a tanulatlan emberek beszélnek csúnyán, mert nem elég bő a szókincsük. Ez azonban nem biztos, hogy így van. A kutatók egy tesztet végeztek, megkérték az embereket, hogy választékosan szitkozódjanak, használják az összes olyan csúnya kifejezést, ami az eszükbe jut.

 

Rájöttek, hogy aki rengeteg választékos szitkozódást tudott felsorolni, annak magas az IQ-ja. Megmérték IQ szintjüket is, és azok, akik  választékosan szitkozódtak, azoknak volt mindegyiküknek magasabb. :) Érdekes, ugye? Ezek az emberek nem buták és nem képzetlenek, tudják mikor kell hallgatniuk és nem szitkozódnak ok nélkül.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket