Az idős férfinek az internet segített horgásztársat találni

Hirdetésben keresett horgásztársat, az internet reakciója csodás volt!

Szerző: kvothe - 2017.02.06.

Ez a férfi csak egy csendes kis horgászásra vágyott, de ennél sokkal nagyobb meglepetés várta őt az interneten! Jó látni, hogy vannak még tisztaszívű emberek!

Az idős férfinek az internet segített horgásztársat találni

A horgászat nagyszerű sport – az ember a csendes természetben pihenhet, a várakozás alatt pedig szép lassan átjárja az a nyugalom, amit a környezete áraszt magából. Persze nem csak egyedül élvezhetjük a „halvadászat” örömeit, ezért az emberek gyakran párban vagy csoportosan indulnak a vízpartra.

 

Ray Johnstone imád horgászni. Ez a 75 éves ausztráliai bácsi egykor a feleségével és a legjobb barátjával töltötte azokat a csendes perceket a pecabot mellett, de sajnos az idő mindkettőjüket elvette tőle. Napjai üressé váltak, de úgy érezte, hogy egy kis horgászat sokat segítene.

 

 

„Nagyon magányos tud lenni, ha az ember mindig egyedül ül a TV előtt.”

 

Viszont Ray nem akart egyedül horgászni menni, ezért a magányos férfi az internethez fordult, ahol egy végtelenül megható és őszinte hirdetést adott fel, amelyben egy „nyugdíjas özvegy horgásztársat keres”, mert „a korábbi társak elhunytak”.

 

Ezt a következő oldalon olvashatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket