Internetes hirdetésben járatta le feleségét és annak szeretőjét

Zseniális nyilvános levélben járatta le feleségét és annak szeretőjét

Szerző: kvothe - 2020.03.30.

Sok kreatív bosszút láttam már, de ez mind közül az egyik legviccesebb! Ezeket írkálta össze a férj felesége szeretőjéről!

Internetes hirdetésben járatta le feleségét és annak szeretőjét

Rengeteg házasság megy tönkre a hűtlenségnek köszönhetően. Ha párodat egy idegennel találnád az ágyban, akkor valószínűleg a te fejedben is megfordulna néhány kreatív bosszú, amivel elégtételt vehetsz.

Hősünk is ilyen helyzetbe került – értesült róla, hogy felesége rendszeresen tölt romantikus órákat egy másik férfival. Úgy döntött, hogy egy nyilvános levélben üzeni meg neki, hogy tisztában van azzal, ami a háta mögött történik.

A világ egyik legnagyobb hirdetőoldalán, a Craigslisten írta meg levelét, így azt bárki nyilvánosan elolvashatta. Íme a tíz pont:

 

„Az csávónak, aki a feleségemmel enyeleg”

 

A csávónak, aki a feleségemmel enyeleg. Tudod, hogy rólad van szó. Igen, én is tudom. Nem, nem vagyok dühös, csak lenne néhány kérésem, hiszen úgyis az asszonnyal alszol.

 

1. Kérlek, hajtsd le az ülőkét

A feleségem mindig engem hord le miatta és már nagyon unom.

 

2. Többet mehetek miattad horgászni, de légy szíves ne idd meg az összes sörömet

Nem baj, ha bedobsz pár üveget, amikor nálunk jársz (nekem is mindig innom kell, hogy az asszonyt vonzónak találjam), de kérlek hagyj nekem is néhányat, mert én muszáj vagyok több időt ott tölteni.

 

A java csak ezután jön! Folytatás a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket