Mit várhatunk az új iPhone 8 telefonoktól?

iPhone 8: Amit eddig tudunk az új Apple telefonokról

Szerző: kvothe - 2017.03.02.

Az Apple biztosan nagyot dob majd az iPhone tizedik évfordulója alkalmából, a kérdés csak az, hogy vajon mi lesz az!

Mit várhatunk az új iPhone 8 telefonoktól?

Idén tíz éve, hogy elindult az egész világot meghódító iPhone telefonok első szériája. Tíz év nem kis idő, és jó okkal várhatunk valami nagy húzást idén az Apple-től.

 

Egy japán weboldal szerint – ahol már korábban is pontosan megjósoltak hivatalos információkat az Apple-ről – a cég márciusban mutat majd be három „új” iPhone telefont. Ezek egy új iPhone SE (a jelenlegi 64GB tárhely helyett 128GB tárhellyel), illetve az iPhone 7 és iPhone 7 Plus piros színű változatai lesznek.

 

Az iPhone 7 – a jelenlegi csúcstelefonok az Appletől

 

A kérdés persze az, hogy a jelenlegi „sima” iPhone 7-es tulajdonosai képesek lennének-e lecserélni telefonjaikat egy „évfordulói” verzióra, csupán az új szín miatt.

 

Na és hol az iPhone 8?

 

A Morgan Stanley Elemző Kft. szerint az iPhone 8 telefonok háromdimenziós érzékelőkkel lesznek felszerelve, amely lehetővé teszi majd a kiterjesztett valóság, illetve a különböző arcvonások vagy akár retinavizsgálat használatát – ez utóbbi az Apple jelenlegi ujjlenyomat-leolvasóját helyettesítheti, vagy egészítheti ki a jövőben. Nagyobb tárhelyre is számíthatunk, de akár néhány Samsungtól ellesett trükk is beköszönhet az új iPhone telefonokban.

 

Ezekről bővebben is mesélünk! Tovább a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket