Másolj Wi-FI-n keresztül filmeket szeretett Iphone-odra!

Sosem volt még ennyire könnyű Iphone-on filmezni!

Szerző: TB - 2018.03.05.

Az okos telefonok elterjedésével, és a folyamatosan növekedő képernyő nagyság miatt egyre nagyobb lett az igény, hogy telefonunkon tudjunk filmet nézni. Ha sokat utazol és szeretsz filmet, sorozatot nézni útközben, ez a cikk neked íródott. Mutatunk egy trükköt, amivel nem csak időt, de sok idegességet is spórolhatsz. Az Apple sosem könnyítette meg a felhasználók dolgát, főleg ha nem Apple tartalmakat szeretnénk nézni, vagy használni. Trükkjeinkkel lecsökken a filmfeltöltési folyamat ideje, és még idegeskedned sem kell. Próbáld ki, megéri!

Iphone-ra még sosem volt ennyire egyszerű filmet feltölteni

Az Android felhasználók viszonylag könnyen pár kattintással juthatnak hozzá filmjeikhez, azonban az IPhone felhasználókat sokáig sújtotta az Apple átok, vagyis korlátozták a fájltípusokat amik lejátszhatók a telefonon. Ez nem csak a filmekkel kapcsolatban van így, hanem nagyjából minden fajta fájl átvitelre, dokumentum megnyitásra igaz. 
Az IPhone-ra eddig azért volt nehéz zenét, filmet, vagy dokumentumot feltölteni mert az IOS ami a telefon operációsrendszere letiltotta a legtöbb formátumot.

 

Az IPhone leginkább csak az mp4 formátummal birkózik meg, ami azt jelenti, hogy minden filmet át kell konvertálni mp4-be, ami előtte nem az volt. Sajnos elég kevés tartalom van mp4-ben így szinte minden alkalommal elkell játszani a folyamatot, majd utána megküzdeni az iTunes-al hogy végre filmezhessünk. Ez olyannyira hosszadalmas és sokszor bonyolult folyamat, hogy sokan egyáltalán nem használják a telefonjukat ilyen célra, pedig a mai telefonok kijelzője kiválóan alkalmas filmek nézésére, jó minőségben. Kár lenne ha ezt a funkcióját sosem használnánk ki, az pedig nem elvárható, hogy egy vonaton a mobilinternet segítségével, és terhére nézzünk filmeket online. Lazítani pedig néha kell, és mikor máskor lazítanánk kedvenc sorozatunk, vagy filmünk mellett, mint hazafelé a vonaton vagy a buszon. 


Több fizetős program is ajánlkozik a probléma megoldására azonban a VLC Media Play-er ingyenes gyors segítséget nyújt, ugyanis a legtöbb fájl típus lejátszható rajta keresztül. 
Nincs más dolgunk, mint letölteni az App Store-ból az ingyenesen elérhető VLC for mobile app-ot, és a beállítás mezőkön végig menni. A program tippeket, trükköket ad, melyekkel még könnyebben másolhatjuk a filmeket.
 

A következő lépésért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket