Ez a kis extra szuper hangminőséget kölcsönöz az iPhone telefonoknak!

Tudtad, hogy mire való ez a kis lyuk az iPhone telefonokon? Most eláruljuk!

Szerző: kvothe - 2016.11.21.

Még a legnagyobb iPhone-guruk közül is csak kevesen tudják, hogy milyen célt szolgál ez a kis foltocska a telefonjukon. Nem dísznek van ott, és nem is egy titkos lézerfegyverről van szó. A magyarázat azonban zseniális!

Ez a kis extra szuper hangminőséget kölcsönöz az iPhone telefonoknak!

Nem tudjuk eléggé kihangsúlyozni: az okostelefonok mára abszolút átvették az irányítást mindennapi életünk felett. A zsebünkben elfér minden, ami húsz évvel ezelőtt egy egész ebédlőasztalt beterített volna. A különböző alkalmazásokkal, és külön megvásárolható kiegészítőkkel csak még tovább bővíthetjük telefonunk funkcióit, de a legtöbb készülék már magában elképesztően sok mindenre képes.

 

Bizony ám, a képen látható minden eszköz ma már sokkal jobb minőségben bele lett építve a legfejlettebb okostelefonokba, és minden évben újabbnál újabb innovációkkal kápráztatnak el bennünket a gyártók.

 

 

Az Apple 2012 szeptemberében dobta piacra az iPhone 5 okostelefont. Hogy megérte-e az újítások miatt egy teljesen új eszközt vásárolni, abba most nem mennénk bele. Minket csupán az a kis ’valami’ érdekel, ami az azóta kiadott összes iPhone-on megtalálható a kamera lencséje és a vaku között.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:egy-het-okostelefon-nelkul{/cikk}

 

A pici pötty szerepe nem titkos, sőt, az iPhone 5-ös egyik talán legnagyobb újítása, amiről mégis kevesen hallottak. Nagyon sokat segít neked ez a kis valami, lássuk, hogy mire való!

 

Lássuk a magyarázatot a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket