Ismerd meg a legújabb iPhone 8-at

Ismerd meg az iPhone 8 piros kiadását

Szerző: TB - 2018.04.23.

Az Apple telefonok még mindig nagy népserűségnek örvendenek szerte a világon. Hozzászokhattunk már, hogy évente kapunk a vállalattól, egy új, sokkal fejlettebb telefont, azonban most tavasszal is kijön egy új széria, ami már nem újdonság az iPhone-ok történelmében. Ismerjétek meg jobban a Red kezdeményezést, amitől nem csak különleges, de nagyon hasznos is lesz az új telefonod.

Ne hagyd ki az új iPhone 8-at

Az Apple termékei még mindig töretlen sikernek örvendenek az egészvilágon. Ha sétálunk az utcán, többnyire az emberek kezében ilyen telefont láthatunk, azonban sokkal ritkábban tűnik fel a red változat, pedig jót tehetünk, ha nem az eredeti színek közül választunk. Hozzá szokhattunk, hogy az Apple nem hagy soha újítások, vagy hírek nélkül, akkor, sem ha éppen nem jön ki új széria a legjobban kifejlesztett csúcs mobiljukból. Szeptemberben szokták megjelentetni a legújabb telefonjaikat, ezért is szokatlan, hogy most tavasszal is kaptunk egy új fajtát.

#szavazas-42#

 

Az iPhone 8 ugyanis megjelent red változatban is, ami egy nagyon jó hír, főleg ha nem csak egy telefont szeretnél venni, hanem még jótékonykodni is szeretnél mellette. Ennél jobban telefont nem is vehetnél. A red változatok, nem olyan régen jelentek meg az iPhone-ok történelmében. Egy nagyon jó kezdeményezés, amit csak támogatni lehet. A red edition telefonokkal ugyan is támogathatjátok az AIDS elleni küzdelmet, ami nagyon jó lehetőséget kínál arra, hogy az új telefonodat ilyen formában vedd meg. Megmutatjuk mi is pontosan ez a jótékony kezdeményezés, és miért éri meg így jobban megvenni a vadi új álom telefonodat.

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket