Soha nem látott törzsről készített képeket egy brazil fotós

A civilizációtól teljesen elzárt törzsről készítettek fényképeket

Szerző: kvothe - 2017.01.07.

Ilyen az élet egy brazil esőerdőben, ahol a békés törzs tagjai megragadtak az ősidőkben. Most talán a történelemben először megtalálták őket!

Soha nem látott törzsről készített képeket egy brazil fotós

Számos regényben vagy filmben találkozhatunk olyan törzsekkel, amelyek látszólag megálltak az időben. Sajnos mára már nagyon kevés ilyen embercsoport él a világban. Ennek legfőbb oka a civilizáció agresszív terjeszkedése, ami számos őslakos törzs kipusztulásához vezetett már.

 

Ricardo Stuckert brazil fényképésznek hatalmas szerencséje volt. Éppen helikopteren utazott, amikor egy közelgő vihar miatt kénytelenek voltak megváltoztatni útirányukat.

 

Egész véletlenül egy mindaddig ismeretlen törzsre bukkantak

 

A törzset a perui határhoz közel, Acre térségében fedezték fel, Brazília területén. A képek alapján az őslakosok valóban ősi körülmények között élnek: egyszerű ruhákat viselnek, testüket pedig festett szimbólumok díszítik. Kezdetleges eszközökkel és fegyverekkel is fel vannak szerelkezve, egyikük meg is próbálta eltalálni a helikoptert.

 

Soha nem láttak még más kultúrákból származó embereket, nem hogy egy helikoptert

 

A Fundacao Nacional do Indio (FUNAI) szakértői szerint ez ugyan az a törzs lehet, aminek híre már 2008-ban is végigsöpört a világon. Akkor a vörös testfestéssel feldíszített őslakók íjakkal támadtak egy alacsonyan szálló repülőre.

 

A következő oldalon folytatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket