Az alkohol mentette meg ennek a férfinak az életét!

Ez a férfi csak kiugrott egy italért – mire visszaért, ő volt városa utolsó túlélője

Szerző: kvothe - 2020.04.12.

Hallottál már olyasvalakiről, aki az alkoholnak köszönheti az életét? Ha nem hiszed, olvass tovább!

 

Az alkohol mentette meg ennek a férfinak az életét!

Az alkohollal érdemes óvatosan bánni. Számtalan olyan esetről tudunk, amikor egy vagy több ember nagyon kellemetlen helyzetbe került az italozás miatt. Néha kacagunk rajta, azonban sokszor sajnos tragikus kimenetelű is lehet a túlzott alkoholfogyasztás. Ez a mai történet különbözik az összes felsorolt verziótól – ez kész csoda.

 

1875-ben a Karib-tengeren található Martinique szigeten született Ludger Sylbaris, aki építőmunkásként dolgozott Saint-Pierre városában. A férfi híres volt arról, hogy gyakran bajba keveredett, és emiatt több alkalommal is elítélték.

 

 

1902. május 7. estéjén úgy gondolta, hogy átlátogat a szomszédos településre, iszogatni egy kicsit. Szokásához híven ittas állapotban felfordulást okozott, a rendőrség pedig büntetésből magánzárkába helyezte, amin még ablak sem volt, csupán egy apró nyílás az ajtón, ahol az ételt szokás becsúsztatni a cellába. Később ez a teljesen elszigetelt zárka mentette meg az életét.

 

Másnap azonban valami szörnyűség történt, és a férfi volt az egyetlen, aki túlélte azt! Lássuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket