Megható és tanulságos videó az ittas vezetés veszélyeiről!

Őszinte videó az ittas vezetésről, mellébeszélés nélkül!

Szerző: kvothe - 2017.01.15.

Gondolkodj el azon, hogy részegen tényleg jó ötlet-e vezetni. Ha eddig kételkedtél, ez a férfi elmondja majd, hogy miért nem éri meg!

Megható és tanulságos videó az ittas vezetés veszélyeiről!

A KSH adatai alapján Magyarországon 2015-ben több, mint 1.500 ittas vezetésből származó baleset történt. Ez havonta több, mint 100 esetet jelent. És ez csak kicsiny országunk, az Egyesült Államokban például átlagosan 53 percenként (!!!) meghal valaki ilyen okokból.

 

A különböző országokban más-más eszközökkel próbálják csökkenteni ezeket a számadatokat. A We Save Lives (Életeket Mentünk) nevű szervezet egy őszinte és nagyon meggyőző módszert vetett be egy elítélt ittas vezető együttműködésével.

 

 

Kris Caudillát 15 év börtönre ítélték, miután részegen belehajtott egy rendőrautóba, ami a bennülő tiszt halálát okozta. A szervezet megkérte, hogy ossza meg történetét azokkal az emberekkel, akik lehet, hogy pont egy hasonló végzetes hiba elkövetésére készülnek. Az üzenetet azonban nem hétköznapi módon közölték az emberekkel!

 

A videó és a történet a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket