A japán luxusvonat olyan, mintha a jövőből érkezett volna

Elájulsz, ha meglátod a legújabb japán luxusvonat belsejét!

Szerző: kvothe - 2017.03.27.

Az egész világot lenyűgözte a japánban fejlesztett luxusvonat, ami úgy néz ki, mintha csak a jövőből tért volna vissza hozzánk – megmutatjuk, hogyan is néz ki!

A japán luxusvonat olyan, mintha a jövőből érkezett volna

Japán többek között a furcsaságok és zseniális technikai újdonságok hazája. A gyönyörű tájakat, érdekes embereket és egyedi kultúrát elnézve nem csoda, hogy számos utazó listáján szerepel a felkelő nap országa.

 

 

Japánban már régóta nem probléma az utazás, a fejlett közlekedési rendszernek köszönhetően. Azonban mindig van hová fejlődni, és bízhatsz benne, hogy a japán mérnökök nem félnek új és merész dolgokat kipróbálni – elég csak egy pillantást vetni a világhírű shinkanszenre, azaz puskagolyó-vonatra, amivel a japánok már jó pár évvel ezelőtt beírták magukat a tömegközlekedés történelemkönyvébe.

 

 

Most egy újabb sínen száguldó járműcsodát mutattak be a világnak. A Shiki-Shima vasúti lakosztály egy kétemeletes, panoráma kilátást biztosító vonat, telis-tele luxusszolgáltatásokkal és kényelmi lehetőségekkel.

 

És hogy mi minden van a fedélzeten? Lássuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket