Jason Bourne kritika

Jason Bourne kritika

Szerző: tpalee - 2016.09.05.

Eljutottunk hát és megnéztük az előző évtized vitathatatlanul legjobb kém, titkos ügynök filmsorozat legjobbikát ( bocs Mission: Impossible és James Bond,de ez az igazság).

Jason Bourne megint aprította a  népet

 

Eléggé vegyes a kép. Nem lehetne ezt egy rossz filmnek mondani, a borzasztó nyári filmkínálat mellett semmiképpen sem, de a 4 Matt Damon szerepléssel készült Bourne film között bizony nem lehetne dobogós az idei alkotás. Arról megoszlanak a vélemények, hogy melyik is volt a legjobb a négy film közül.Vannak, akik azt mondják, hogy az első (erre hajlok én is), de másoknak tetszett a második rész talán minden addiginál több akciót felvonultató lüktetése, míg megint másoknak a harmadik rész zseniális csavarja jött be leginkább.

 

Akkor nézzük az utolsó részt, megpróbáljuk a leginkább spoiler mentesen elmondani véleményünket.Az akciók számát tekintve nem érhet csalódás,  hiszen rengeteg európai helyszín van ismételten szerepeltetve. Nekem nagyon fájt, hogy pont Las Vegast, az amerikai monumentalizmus központját kellett betenniük a készítőknek, véleményem szerint egyáltalán nem hiányzott. Ha már mindenképpen kellett Amerikának szerepet vállalnia a filmből, akkor jobb lett volna a keleti- part, talán megint New York, mint helyszín.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket