Megtaláltuk a tökéletes Bluetooth hangszórót

JBL egy Bluetooth hangszóró mind fölött

Szerző: TB - 2018.03.29.

A zene stream szolgáltatások elterjedésével, és a technikai fejlődéssel ma már alap elvárás, hogy kedvenc zenéinket bárhol bármikor hallgathassuk, jó minőségben. Ezt a hiányt kezdték a 2010-es évek elején betölteni a kompakt, könnyen hordozható bluetooth hangszórók. Tökéletes hang minőség, és különleges extrák várják a vásárlókat, akik igényes zenei élményre vágynak. Bemutatjuk a kategóriájában egyik legjobb ilyen hangszórót a JBL Charge-ot és a hozzá tartozó termék családot.

A JBL hangszórója a tökéletességet képviseli elérhető áron

A JBL abszolút piacvezető márka már nagyon régóta, nem csak a kis hangszórók, de a nagy erősítők világában is. Kiváló minőségéről ismert, és a profi koncerteken is előszeretettel alkalmazzák a JBL erősítőit, hangfalait. Nem is lehetett volna jobb, mit hogy ez a kiváló márka elkezdett kicsi, jó minőségű bluetooth hangszórókat gyártani.


Akkumulátor


A hangszóró különlegessége, hogy nagyon kicsi, így bárhova könnyedén magaddal viheted a tökéletes hangzásért. A beépített li-ion akkumulátornak köszönhetően, egy töltéssel körülbelül 12 órát is kibír, és a jó hír, hogy az évek múlásával sem csökken jelentősen az akkumulátor idő. Ez azt is jelenti, ha valaki többnyire csak otthon használja zuhanyzás közben, akár eltelhet egy hónap is anélkül, hogy feltöltenéd. Ez nagyon szuper, és ezzel nagyon könnyen használhatóvá tették ezt a kis hangszórót.


Külső megjelenés


Küllemre egy nagyon fiatalos, különleges színekben pompázó hangszóróval találkozhatunk. alakja eléggé szokatlan, henger, ami valószínűleg hozzá tesz a minél tökéletesebb hangzáshoz. Egyetlen veszélye, hogy sajnos nagyon könnyen elgurul, és például egy asztalra helyezve nagy veszélynek van kitéve, hiszen könnyen leeshet onnan. Viszont a tervezők erre is nagyon odafigyeltek, mert az egész hengert egy vastag gumiréteg borítja, ami ténylegesen nagyon jól véd az esések és a sérülések ellen.
 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket