Ferencváros-Dunaújváros jégkorong mérkőzésen jártam, és ha már ott voltam, megosztom veletek az élményeimet

Jeges őrület!

Szerző: bohacs0010 - 2015.01.16.

A feleségem tegnap este azt mondta, amikor hazaérkeztem a Pesterzsébeti Jégcsarnokból, hogy ez már narkó! Két napon belül két mérkőzésen ott lenni, szerinte nem egészséges.

Ferencváros-Dunaújváros jégkorong mérkőzésen jártam, és ha már ott voltam, megosztom veletek az élményeimet

Lehet, hogy bizonyos szinten igaza van, mert a Fradi- Dunaújváros rangadót rajtam kívül alig százötven ember tisztelte meg, de mégis vártam valami izgalmasat, érdekeset.

 

 

Nem is csalódtam. Már csak azért sem, mert kora érkezésemnek köszönhetően láttam a jégen a meccs előtt négy, tizenéveseket láthattam korongot terelni. Lányokat is! Ezért már érdemes volt ott lennem.

 

 

Persze érdekelt a favorit Dunaújváros is, akiken a bemelegítéseken is látszott a magabiztosság.  Akár bajnokok is lehetnek, ha nem botlanak, s a mérkőzés úgy is indult. Megszenvedve ugyan, de kigyötörték az egy gólos előnyt. A mezőnyben és a helyzetek alapján a Fradi ezen az estén teljesen egyenrangú ellenfélnek bizonyult. Lehet, hogy az elmúlt hét sikeres pontszerzése mégsem véletlen?

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket