Jégkunyhókból álló szállodakomplexum

Jégkunyhókból álló szállodakomplexum

Szerző: Jobs24 - 2020.03.16.

Gondoltál már arra, hogy milyen lehet eltölteni néhány éjszakát egy sarkköri Iglu faluban? Az élmény mindenképp egyedülálló és különleges.

Jégkunyhókból álló szállodakomplexum

 

 

 

 

Az érdekes elgondolás megvalósítása a Kakslauttanen Hotelhez fűződik, amely Finnország északi részén lévő Saariselkä városában található. Az egész komplexum faházakból és jégkunyhókból áll. Persze ezek nem olyan kunyhók, melyeket az eszkimók hóból építettek, a hotel jégkunyhói mind egytől egyig üvegből készültek, a szigetelésükről pedig egy speciális hőszigetelő technika gondoskodik, hogy még a legfagyosabb napokon is kellemes idő legyen a kunyhók belsejében.

 

 

A üvegkupola miatt a hotel hangulatos szobáiból pedig tökéletes a kilátás a csillagokra, sőt még az Északi fényt is megcsodálhatjuk a saját lakrészünkből.

 

 

Ha valaki épp megéhezik, akkor sem kell kilométereket sétálnia a legközelebbi étteremig, ugyanis a hotelkomplexum rendelkezik saját étteremmel is, amely akár 150 fő befogadására is alkalmas.

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket