Az első TRIÁSZ lemez a bemutatkozással szinte együtt jött is

Jöttek, láttak, /zenéltek?/, győztek!

Szerző: bohacs0010 - 2014.11.29.

Jó két éve kezdődött. Három kiváló zenész, akik barátok voltak ugyan, de külön utakon jártak a hazai zene világában, gondoltak egyet és alkottak valami újat, közöset. Az első TRIÁSZ lemez a bemutatkozással szinte együtt jött is. 

Az első TRIÁSZ lemez a bemutatkozással szinte együtt jött is.

Törzshelyükön a Back Stage Pub-ban egyre nehezebben lehetett beférni a rendszeressé vált havi egy bulijukon, s jöttek a fellépések is rendesen.
Jankai Bála, Kálmán Gyuri, Sípos Peti megtartották helyüket az eredeti formációikban is, pontosabban Béla és Gyuri az elmúlt hetekben robbantotta a Dinamitot.

 

 

Volt szerencsém figyelemmel kísérni a műsor alakulását is, mert az elmúlt időszakban abból sem volt hiány. Újabb és újabb dalokkal bővült a repertoár köszönhetően annak, hogy a koncerteken megfordult a zenei világ összes fontos alakja.

 

 

Ma már ott tart a dolog, hogy hétköznapra is igencsak nehéz egyeztetni, szabad időt találni egy-egy koncert lekötéséhez.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket