Ez az igazi fejlődés: tárgyak, amik a jövőből érkeztek

Jövőből érkezett tárgyak

Szerző: vargazsanett - 2016.05.23.

Ezek a tárgyak, használati eszközök kifogástalanul olyanok, mintha a jövőből érkeztek volna meg hozzánk. A kuka, ami magától elkapja a szemetet, a digitális nő, akinek a metró fújja a haját és még sorolhatnám... Elképesztő fejlődés!

Ezek a tárgyak a jövőből érkeztek hozzánk

Ezeket a tárgyakat, eszközöket már feltalálta valaki a mai világunkban, de még nem gyártották őket közösségi használatra. Ez elég elszomorító egy-néhány esetben, hiszen vegyük csak példaként a lépcsőre felmenő tolókocsit… Mennyi könnyebbség lenne a rokkant emberek számára, ha nem kellene percekig keresni a megfelelő utat a kocsijuknak illetve eljuthatnának olyan helyekre is, ahová eddig nem tudtak.

 

A következőkben bemutatunk olyan tárgyakat, melyek szimplán csak kényelmi szempontból lenne rendkívül jó, ha már sorozatban gyártanák, és olyanokat is, amik igazán megkönnyítenék az emberek mindennapjait. Vannak közöttük olyanok is, melyeknek csak is kizárólag a szórakoztatás a céljuk, de ezek mind láttán nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy olyan, mintha már a jövőben élnénk!

 

 

Egy teljesen színtelen, szagtalan bevonat, ami egyáltalán nem tapintható és teljesen taszítja a folyadékot.

 

 

Egy óra, ami leírja számunkra a pontos időt.

 

 

Egy kuka, ami elkapja a repülő szemetet :)

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi különös tárgyat, amitől joggal mondhatjuk, hogy már a jövőben élünk!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket