notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Tudd meg mi vár rád! A technológia új remekműve a jövődet megjósoló óra

hirdetes

A jövődet megjósoló óra

Luszi
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Az ember évszázadok óta szeretné ismerni a jövő eseményeit ... most eljött az idő, hogy a jövődet megjosoló óra segítsen ebben!

 

 

Tudd meg mi vár rád! A technológia új remekműve a jövődet megjósoló óra

 

 

 

 

 

 

 

hirdetes

 

A jövődet megjósoló óra

Az emberiséget mindig érdekelte a jövő eseményei és a sorsa. Csillagokat kutatnak, jövőt megállípítható algoritmusokat találtak ki és úgy néz ki sikerrel jártak. Egy izraeli dizájner kialakította az órát, amely képes a jövődet megjósolni. Az élet különböző eseményköreire lebontva képes a jövődet megjósoló óra előre jelezni bizonyos esményeket vagy változásokat. 

 

Az óra egy projektor segítségével vetíti ki a tenyerünkre, a falra vagy az asztalra az időt, amely körül különböző színű és méretű körök helyezkednek el. A körök színei témaköröket jelölnek, pl munkához kapcsoló esemény, vagy magánélet. A színes körök méretei az események fontosságát jelölik, a kivetített időponttól való elhelyezkedésük pedig a bekövetkezésük időtávát. 

 

 

A jövődet megjósoló óra galériájának megnyitásáhot kattints a képrekre!

 

További képek

 

 

A jövődet megjósoló óra működése

A jövődet megjósoló óra gyakorlatilag egy alkalmazás, amely  a kommunikációs tevékenységeidet, az internetes interakciódat és a naptári bejegyzéseidet követi nyomon. Például egy koncertetet meghírdető eseményen való részvételedet bejelölöd a Facebookon, az alkalmazás nem csak kivetíti az újabb buborékot, de automatikusan adatokat gyűjt, hogy pontosan mikor és hol lesz a koncert, a belépőjgegy mennyibe kerül, illetve megkeresi a számodra legideálisabb jegyárusító helyét és elérhetőségeit. 

 

Ami talán a legizgalmasabb, hogy a kommunikációs interakcióid nyomon követésével az alkalmazás megrpóbál következtetéseket is levonni. Például egy ismerősöd üzenetben megírja, hogy rossz napja van, vagy utálja a főnökét, az alkalmazás tanácsokat ad, az érintett személy nemétől és adataitól függően, hogy miként járhatnála  kedvében. A jövődet megjósoló óra a következő videóben is egy ilyen példát mutat be.

 

 

Nézd meg a videót a jövődet megjósoló óra működéséről, miként könnyíti meg a mindennapjaidat! 

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Arany

Az arany szinte mindig nagy értéket képviselt a történelem folyamán. Nem csak... Tovább

Tűzbiztos széf

Manapság nem elég, ha széfünk feltörés, lopás ellen nyújt általános... Tovább

Tovább a lexikonra