notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Tudd meg mi vár rád! A technológia új remekműve a jövődet megjósoló óra

hirdetes

A jövődet megjósoló óra

Luszi
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Az ember évszázadok óta szeretné ismerni a jövő eseményeit ... most eljött az idő, hogy a jövődet megjosoló óra segítsen ebben!

 

 

Tudd meg mi vár rád! A technológia új remekműve a jövődet megjósoló óra

 

 

 

 

 

 

 

hirdetes

 

A jövődet megjósoló óra

Az emberiséget mindig érdekelte a jövő eseményei és a sorsa. Csillagokat kutatnak, jövőt megállípítható algoritmusokat találtak ki és úgy néz ki sikerrel jártak. Egy izraeli dizájner kialakította az órát, amely képes a jövődet megjósolni. Az élet különböző eseményköreire lebontva képes a jövődet megjósoló óra előre jelezni bizonyos esményeket vagy változásokat. 

 

Az óra egy projektor segítségével vetíti ki a tenyerünkre, a falra vagy az asztalra az időt, amely körül különböző színű és méretű körök helyezkednek el. A körök színei témaköröket jelölnek, pl munkához kapcsoló esemény, vagy magánélet. A színes körök méretei az események fontosságát jelölik, a kivetített időponttól való elhelyezkedésük pedig a bekövetkezésük időtávát. 

 

 

A jövődet megjósoló óra galériájának megnyitásáhot kattints a képrekre!

 

További képek

 

 

A jövődet megjósoló óra működése

A jövődet megjósoló óra gyakorlatilag egy alkalmazás, amely  a kommunikációs tevékenységeidet, az internetes interakciódat és a naptári bejegyzéseidet követi nyomon. Például egy koncertetet meghírdető eseményen való részvételedet bejelölöd a Facebookon, az alkalmazás nem csak kivetíti az újabb buborékot, de automatikusan adatokat gyűjt, hogy pontosan mikor és hol lesz a koncert, a belépőjgegy mennyibe kerül, illetve megkeresi a számodra legideálisabb jegyárusító helyét és elérhetőségeit. 

 

Ami talán a legizgalmasabb, hogy a kommunikációs interakcióid nyomon követésével az alkalmazás megrpóbál következtetéseket is levonni. Például egy ismerősöd üzenetben megírja, hogy rossz napja van, vagy utálja a főnökét, az alkalmazás tanácsokat ad, az érintett személy nemétől és adataitól függően, hogy miként járhatnála  kedvében. A jövődet megjósoló óra a következő videóben is egy ilyen példát mutat be.

 

 

Nézd meg a videót a jövődet megjósoló óra működéséről, miként könnyíti meg a mindennapjaidat! 

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Valentin nap

Az angolszász szokás Magyarországon az angol elnevezés magyarosított formájú átvételével,... Tovább

Tűzbiztos széf

Manapság nem elég, ha széfünk feltörés, lopás ellen nyújt általános... Tovább

Tovább a lexikonra