Kamu hajléktalanok, akiket sikerült lebuktatni

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 17. - Donát
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Érdekesség, Világunk

Kamu hajléktalanok, csalók, akiket lebuktattak!

hirdetes
Kamu hajléktalanok, akiket sikerült lebuktatni

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Készült egy videó, melyben kamu hajléktalanokat sikerült lebuktatni! Úgy tűnik jobban keresnek ők, mint mi, dolgozó emberek egy átlagos, bejelentett munkával!

Nem csak Angliában vagy Amerikában okoz gondot a hajléktalan probléma, a világ szinte minden táján vannak koldulók. De ki tudja eldönteni, hogy ezek az emberek tényleg rászorulók vagy csak “kamu hajléktalanok”? Én személy szerint úgy voltam ezzel a kérdéssel, hogy ha már vállalja az arcát ehhez és annyira meg van szorulva, hogy rákényszerül erre a típusú “munkára”, akkor biztosan nem lehet fenékig tejfel az élete… 

hirdetes

 

Nos, a következő videó egy kicsit felnyitotta a szememet, hiszen lehet látni, hogy sok hontalannak álcázott személy jobban keres, mint egy átlag munkavállaló, ráadásul némelyik igazi luxus házban is él! Nagyon jól tették a kinti hatóságok, hogy ennek a törvénytelen pénzkeresetnek, illetve konkrétan csalásnak a nyomába eredtek. Magyarországon is ezt kellene tenni! Vajon hányan buknának le szerintetek? Nagyon gusztustalannak tartom, hogy ezek a személyek az ember szociális érzékenységét kihasználva próbálják kicsalni, a más által kemény munkával megkeresett pénzt! Lapozz a következő oldalra, mutatom a videót, melyben lebuktatták a kamu hajléktalanokat.

hirdetes
hirdetes

Hihetetlen, de ez egy madárfészek!

Hihetetlen, de ez egy madárfészek!

2019-02-13

Egy igazán különleges dologra bukkantak az emberek, de mikor megtudták, hogy melyik madár készít ilyen fészket, akkor elcsodálkoztak. Ez a picike telepes veréb képes ekkora madárfészket alkotni!

8 dolog, melyet minden apa meg kell, hogy tanítson a fiának!

8 dolog, melyet minden apa meg kell, hogy tanítson a fiának!

2019-02-15

Az anyák nagyon fontos szerepet játszanak a gyerekek életében, de vannak olyan dolgok, melyeket egy fiú számára leginkább mégis az apák tudnak megtanítani.

62 évesen szült gyereket ez a nő!

62 évesen szült gyereket ez a nő!

2019-02-14

A 62 éves Lina Alvarez orvosként dolgozik Spanyolországban. Harmadik gyermekét szülte meg nemrégen. Ennyi idősen ő egy biológiai csodának számít, hogy teherbe tudott esni!


2019-02-12 Semmibe veszik a szakmunkásokat, pedig nélkülük alig léteznénk...

Manapság már szinte minden gyereket arra ösztönöznek, hogy szerezzen diplomát, tanuljon sokat, a szakmunkákból pedig egyre nagyobb a hiány. Miért nézik le a szakmunkásokat?

2019-02-16 10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van szó, pedig ő egy amerikai riporter!

2019-02-09 Ezért olyan különleges az apa-lánya kapcsolat!

Az édesapák szerepe a gyermekek életében rendkívül fontos és ez különösen igaz a lány gyermekekre. Egy kislány számára az édesapa jelenti az elsődleges férfi példát.

2019-02-11 3 percig tartott a világ legrövidebb házassága!

Mindössze 3 percig tartott a házasságuk, ezzel meg is döntötték a viágrekordot, a legrövidebb házasság témában. Hogy mi miatt gondolhatták meg magukat ilyen gyorsan, azt elmondjuk a cikkben!

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.