Kamu nyilakat ragasztott az IKEA padlójára

Az IKEA padlójára kamu nyilakat ragasztott ez a férfi! Letartóztatták!

Szerző: vargazsanett - 2019.02.22.

Teljesen összezavarta a vásárlókat ez a férfi azzal, hogy kamu nyilakat ragasztott az IKEA padlójára, így az egy labirintussá vált. A férfit a rendőrség letartóztatta.

Kamu nyilakat ragasztott az IKEA padlójára

Egy atlantai IKEA-ban történt ez az eset nemrégiben, hogy már egy ott dolgozó lett figyelmes arra, hogy egy igazán furcsa dolog történik. A vásárlók csak jönnek-jönnek befelé, de senki nem hagyja el az épületet. 

Perceken belül a rendőrségre több hívás is érkezett az ottani kóválygó vásárlóktól, hogy nem tudják merre van a kijárat, nem tudnak kijutni az üzletből.

 

A rendőrök és a tűzoltók is a helyszínre siettek, a kijáraton keresztül akartak bejutni az épületbe,de egy nagyon érdekes dolgot láttak… A pénztáros csak játszott a telefonján, mert egy lélek sem állt a kasszánál.

Ezután pár perc alatt eljutottak a szőnyegosztályra, ahol az emberek csak körbe-körbe mászkáltak, mivel rossz irányba mutató nyilak voltak a padlón!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket