Kanadában még mindig nem tudnak a hóbaj vezetni

Csak egy hétköznapi, végtelenül kínos közúti baleset

Szerző: kvothe - 2017.01.03.

Ha szeretnéd látni az év leglátványosabb baleset-videóját, akkor ne keress tovább – ez úttal Kanadából érkezik az áldás, szeretettel!

Kanadában még mindig nem tudnak a hóbaj vezetni

A tél még a legtapasztaltabb sofőröket is képes megizzasztani. A jeges utak, sűrű köd és intenzív hóesés egy egyszerű kocsikázásból is extrém sportot csinál, ha akarjuk, ha nem. A legtöbben ilyenkor inkább próbálnak alternatív módon közlekedni, hogy elkerüljék a fagyos viszonyok veszélyeit.

 

A vicces közúti balesetekről készült videók exportálásában Oroszország áll az élen, de néha más nemzetek is képesek lenyűgözni bennünket. Az ember azt gondolná, hogy az Észak-Amerika hófödte tájain edződött kanadaiak számára már nem jelent kihívást a havas utakon furikázni.

 

Most megmutatjuk a videót, amely nem csupán minden idők legbonyolultabb biztosítási vitájának fő témája, de az internetezők új kedvence a vicces balesetek közül.

 

Személyautók, autómentő kocsik, buszok, rendőrautók cuppannak össze Montreal egyik utcájában. Gratulálunk Kanadának az év legnagyobb lebőgéséhez!

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket