Mit adj párodnak karácsonyra? Legjobb karácsonyi ajándék pároknak: élményajándék karácsonyra pároknak

Mit adj párodnak karácsonyra? Olvasd el ezt a cikket, ha kifogytál az ötletekből!

Szerző: mprof - 2022.11.02.

Tudjuk, még csak éppen novemberre lapoztuk a naptárunkat, de hidd el, vészesen közeleg az a bizonyos piros betűs, fenyőfa körül forgó ünnep: a Karácsony! Főleg akkor fognak gyorsan elrepülni a napok, ha minden reggel úgy kelsz ki az ágyból, hogy még mindig fogalmad sincsen, hogy mivel lepd meg a párod. De ne aggódj, mutatjuk a legjobb karácsonyi ajándékod, aminek nemcsak a szerelmed, hanem még te is nagyon jól fogsz járni!  Legjobb karácsonyi ajándék pároknak  2022

Mit adj párodnak, ha már nincsen semmi ötleted?

Aki már régóta él párkapcsolatban, az biztosan tapasztalta, hogy évről évre egyre nehezebb karácsonyi ötletet adni. Mikért? Minden évben vannak szülinapok, névnapok, évfordulók, egyéb jeles események, amire legalább egy kis apró meglepetéssel illik készülni. Annyi ajándékot adtál már, hogy teljesen kifogytál az ötletekből azon gondolkozol már, hogy megkéred a másikat, hogy válasszon valamit, te pedig megveszed? Az ajándékok nem azért fontosak, és nem azért lesznek jók, mert drágák, hanem mert ebben is érződik a törődés, az, hogy gondolunk a másikra. Tehát ajándékot adni nagyon fontos. És hidd el, ebben a meglepetés ereje is fontos. Persze tudjuk, hogy néha van olyan, hogy tényleg mindene megvan a másiknak, tele a lakás is mindenfélével. Ekkor tökéletes választás, ha élményt adsz ajándékba?
 

Miért adj élményajándékot?

Napjainkban egyre népszerűbb dolog élményt ajándékozni, és ha te is jobban belegondolsz láthatod, hogy van is ennek számtalan előnye. Az egyik ilyen, hogy nem lesz tele felesleges kacatokkal a lakás, amit csak ide oda kell pakolgatni, mert ügye kidobni nem lehetett, mert ez és ez adta nekünk… Hanem helyette sok szép emlékkel tértek haza, és még az Instagramra is lehet képeket kitenni, meg, ha nagyon akartok valami tárgyat is adni, akkor egy képet is tehettek majd a nappali falra. Az élmények sokkal tovább megmaradnak, és sokkal többet érnek, mint a tárgyak. Ráadásul gondolj csak bele, ha valami élményt adsz ajándékba, abban te is részt vehetsz, hiszen mégis ki mással menne el a párod?! Viccet félretéve ez az élmény még a kapcsolatotokat is megerősítheti.
 

Milyen élményajándékot válassz?

Mondhatnánk, hogy ez nehéz kérdés, de ha jobban belegondolunk nem is annyira, hiszen vannak olyan dolgok, aminek mindenki örülni tud. A férfiak az italnak, a nőknek a virágnak tudnak nagyon örülni úgy általában, de a karácsonyfa alá ilyesmiket mégsem illik tenni. Viszont egy elegáns étterem Kaposvár szívében tökéletes választásnak bizonyul mindkét esetben, hiszen nincs is jobb mint egy szép helyen egy isteni vacsorát elfogyasztani kettesben, amit a Memoriae Étterem kínál nekünk. 
 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket