Hova tűnt Kasza Tibi: A médiából a családhoz - fedezd fel te is azt az életmódváltást, ami a sztárt és tízezreket inspirálja a v

Kasza Tibi: ez áll a titokzatos eltűnés hátterében!

Szerző: NA - 2023.09.18.

A híres énekes és tévészemélyiség, Kasza Tibi, hirtelen eltűnt a nyilvánosság elől, és senki sem tudta, mi történik vele és családjával. Azonban most megtörte a csendet, és bepillantást engedett az életükbe a kamerák mögött. hova tűnt Kasza Tibi

Kasza Tibi: hova tűntek?

Kasza Tibi és felesége hosszú éveken át éltek a médiában, de most úgy döntöttek, hogy visszavonulnak. Az okok nem egy pillanatnyi elhatározás eredményei; inkább a médiában eltöltött évek, a hatalmas siker, és a második kislányuk születése hozta meg a változást. Tibi most azt mondja, hogy húsz évnyi pezsgés után vágyik a nyugalomra és a békére.

Mi lett Kasza Tibékkel?

De mi történt pontosan Kasza Tibiékkal? Tavaly július óta nem láttuk őket a nyilvánosság előtt, nem posztoltak közös pillanatokat, és még a gyerekeik sem bukkantak fel sehol. Tibi azonban azt állítja, hogy soha nem voltak ennyire aktívak, mint most. A közösségi médiát cserélték le egy zártkörű Facebook-csoportra, ahol reggel és este is élőben jelentkezik. A változás oka? Az állandó nyomás és a megfelelési kényszer, amit a médiában való jelenlét hozott magával.

Kasza Tibi boldog jelenlegi munkájával

Kasza Tibi nemcsak a médiában eltöltött évek és a sztárság örömeit hagyta maga mögött, hanem megtalálta a valódi szenvedélyét az életmódprogramjában is. Egy fantasztikus módszerrel sikerült neki 23 kilót leadnia mindennemű erőlködés nélkül, és ezt az eredményt megosztotta a világgal.

Az életmódprogramja nem csak Kasza Tibit segítette meg, hanem már több tízezer embernek is. A program zárt csoportjában közel 180,000 ember talált egymásra, és itt nem csak a fogyásról van szó. Ez egy valódi lelki közösség, ahol az összefogás és az egymás motiválása a kulcsszó.
Kasza Tibi itt vállalt szerepet mentorként, lelki vezetőként és tanácsadóként. Ő maga úgy fogalmaz, hogy ez egyfajta misszió lett számára. A zenei és műsorvezetői sikerekhez képest sokkal többet érez a szívében ez a szerep. Büszke az életmódprogramjára, a csoport tagjaira, és azok lenyűgöző eredményeire. Amit pedig a legfontosabbnak tart, az az, hogy itt csakis szeretetnyelven kommunikálnak, és egy hatalmas közösség részeivé váltak, akik együtt segítik, szeretik és tanítják egymást.

Kasza Tibi hálát ad minden nap 

Kasza Tibi azt mondja, hogy minden nap hálát ad azért, hogy azt csinálhatja, amiben a legjobb, és ebben a szerepben olyan türelmes és odaadó mentor tud lenni, amire a kislányai megtanították. Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen módszerrel érte el ezt az elképesztő változást, és hogyan inspirálja több tízezer embert az életmódprogramja, akkor kattints ide, hogy részleteket tudj meg!
 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket