Kellemetlen képek, ahol véletlenül a háttéré lett a főszerep

Végtelenül kínos fényképek, amiket illett volna átnézni feltöltés előtt

Szerző: kvothe - 2017.04.13.

Ezek a fényképek tökéletesen bemutatják, hogy miért kell mindig átvizsgálni a fotókat, mielőtt megosztanánk őket – ezeket biztosan nem akarták nyilvánossá tenni!

Kellemetlen képek, ahol véletlenül a háttéré lett a főszerep

Amikor szeretnéd megörökíteni a vissza nem térő pillanatot, általában csak arra összpontosítasz, amit le szeretnél fényképezni, és nem minden másra, ami a képen látható. Ha ne, sikerült, akkor egy újabb kép következik és így tovább, amíg elégedett nem leszel a végeredménnyel.

 

Azonban ilyenkor a legtöbben nem veszik figyelembe a kép többi részét, pontosabban a hátterét. A baj azonban ott kezdődik, amikor ezeket figyelmen kívül hagyva osztjuk meg az adott fotót az interneten, és percekkel később arra leszünk figyelmesek, hogy záporoznak a hozzászólások.

 

 

Néha olyan extrém pillanatokat sikerül így (nem szándékosan) elkapni, amiktől a kép egész egyszerűen vírusként kezd terjedni az ismerősök között, vagy az egész interneten. A következő képeket valami kis extra tette tönkre – vagy a humorodtól függően, viccesebbé.

 

Lássuk a képeket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket