Ken Block LSP Rally-n elszenvedett bukása után megmaradó Ford Fiesta képekben

Ken Block LSP Rally-n elszenvedett bukása után megmaradó Ford Fiesta képekben

Szerző: Jobs24 - 2013.11.14.

Október 18 és 19. között megrendezett amerikai rally bajnokságon dőlt el a bajnoki cím sorsa az amerikai Ken Block és a brit David Higgins között.

Valami igazán különleges ajándékot keres szerettének karácsonyra? Ide kattintva az elérhető legjobb árú, sportosan elegáns Nautica karórák közül válogathat!

Az utolsó fordulót Ken Block remekül kezdte, ám a végjátékban Higgins bizonyult jobbnak, és így harmadik világbajnoki címét ünnepelhette, míg Block navigátorával, Alex Gelsominoval együtt egy óriási balesetet szenvedett a Ford Fiestával. Szerencsére egyikük sem sérült meg, csupán Gelsominonak volt némi agyrázkódása. A baleset miatt a Fordos páros kénytelen volt feladni a versenyt és ezzel együtt a bajnoki címet is.

Gelsomino elmondása szerint az egyik gyors kanyart túlságosan szélesen vették 6. sebességben, kb. 100 mérföld/órás sebesség mellett, ennek következtében az autó oldala elkezdett belecsúszni az árokba, amiből már nem volt menekvés.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket