A pompázatos fürdők

A pompa csúcsa

Szerző: tpalee - 2016.12.08.

Az emberi találékonyság nem ismer határokat. A technika manapság úgy fejlődik, mint ha az elő lenne írva. Olyan helyeket mutatunk most, melyek az emberi találékonyság csúcsai!

Itt egy jó kis fürdő?

 

Mi, akik a rohanó világgal próbáljuk tartani a lépést, és azt gondoljuk magunkról, hogy informáltak vagyunk, csak kapkodjuk a fejünket, hogy mi is zajlik a világban. Mire is képes az ember? Meddig tartható ez a mértéktelen fejlődés? Hol van az emberiség teljesítőképességének a határa?Közel-kelet, emirátusok: városok nőnek ki a földől néhány évtized alatt. Ahol addig por volt és sivatag, ma színpompás épületek és városok magasodnak.

 

A Forma-1-es közvetítések alatt például az ember szájtátva nézi az ember Abu-Dzsabi pompáját, vagy Európában Monte-Carlo luxusát. A rendezőknek külön örömet okoz, mikor a világ számára mutathat olyan képeket, hogy a legnagyobb luxust élvező emberek egy hotel tetején, medencéből követik az eseményeket.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket