Ezeket állapíthatod meg valakiről a kézírása alapján!

Jobbra dőlő írás: az érzelmek embere vagy. A barátaid és családtagjaid nagyon közel állnak a szívedhez, fontosak számodra. Az érzelmeidet mindig intenzíven mutatod ki, ami mások számára már-már bolondosnak tűnhet. Amikor szeretteiddel találkozol, mindig nagy mosollyal köszöntöd őket.

 

Kedveled a spontán dolgokat, képes vagy csak úgy útra kelni, hogy kiderítsd, hol kötsz ki. A személyes ajándékok nagyon fontosak számodra, és nagyra értékeled őket.

 

 

Egyenes írás: logikus vagy és megfontolt. Nem hagyod, hogy az érzelmek befolyásolják a gondolkodásod és döntéseidet.

 

Ha valaki azzal áll eléd, hogy próbálj ki valami újdonságot, vagy csak úgy céltalanul menj el vele valahová, mindig több szempontból is megvizsgálod, hogy az új ötletért érdemes-e félbehagyni azt, amit éppen csinálsz. Információk nélkül nem hozol elhamarkodott döntéseket.

 

 

Balra dőlő írás: szívesebben dolgozol tárgyakkal, mint emberekkel. Gyakran tekintesz befelé, saját magadat vizsgálva. Gyakran elveszel a tárgyorientált dolgokban, mint például festésben vagy egyéb hasonló tevékenységekben.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket